Lifestyle New in

REVIEW | HORLOGE.BE

Horloge.be

Een horloge is één van de standaard accessoires die ik aantrek voor ik de deur uit ga. Het komt wel eens voor dat ik hem thuis vergeet en dan voelt het toch wel naakt aan. Intussen heb ik meerdere exemplaren zodat ik telkens een passend model heb voor mijn outfit van de dag. Zo heb ik horloges van Michael Kors, Guess, Ice Watch, … Dit keer koos ik voor een heel ander exemplaar. Benieuwd?

HORLOGE.BE

Horloge.be heeft een erg uitgebreid assortiment, voor elk wat wils en voor elk budget een leuk exemplaar. Ook voor kleine kindjes kan je er terecht! Helaas is Enora nog net wat te jong om een horloge te dragen, of tenminste om het uur af te lezen. In het assortiment vind je horloges van Tommy Hilfiger, Michael Kors, Skagen, Daniel Wellington, Fossil en nog veel meer.

Vanaf 50 euro word je bestelling gratis naar je verzonden en indien niet goed kan je ze tot 30 dagen nadien gratis terugzenden! Wil je liever ter plekke één uit kiezen? Dat kan ook! Je kan bij hen terug in Antwerpen op de Meirbug. De polsband van je horloge wordt ook gratis op maat afgesteld als je je maat meteen bij het bestellen doorgeeft.

CASIO RETRO CLASSIC

Ik koos uit hun assortiment een horloge van Casio voor mezelf. Hij komt uit de herencollectie dus ook vriendlief kan deze dragen als hij zou willen. ^^ Het werd de Casio Retro Classic (B640WC-5AEF) in de kleur rose gold. De vroegere Casio’s zijn terug helemaal in en toen ik dit exemplaar in het rosé goud zag was ik meteen verkocht. Eigenlijk vind ik dit horloge erg makkelijk te combineren met eender welke outfit. En nog een pluspunt, zoals met de vroegere exemplaren heeft dit model een lichtje! Ideaal als je in het donker wilt weten hoe laat het is.

Casio retro Casio retro Casio retro

Ben jij dus ook op zoek naar een leuk horloge, lijkt het je wel een goede tip voor je partner of ben je net als ik gek op deze Casio Retro? Bekijk dan zeker de website van horloge.be! Ze hebben meer dan 100 bekende merken dus je vindt er zeker wat!

*Artikel in samenwerking maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Happy Moments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: