Lifestyle

Review | Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara

catrice

De mascara’s die ik het vaakst gebruik zijn Opulash in de kleur Optimum Black van MAC en High Impact van Clinique. Ik gebruikte nu ook een tijdje de One by one volum’ express mascara van Maybelline, maar hiervan vond ik het borsteltje niet zo erg fijn. De Maybelline begon stilaan op te geraken dus ging ik op zoek naar een vervanger. Dit keer ging ik op zoek naar een budgetvriendelijke variant die ook keurig doet wat er van hem verwacht wordt.

catriceNa lang te staan twijfelen bij Kruidvat door het ruime aanbod die ze hebben, zowel door de verschillende merken, als de ruime keuze die je bij ieder merk hebt, koos ik voor eentje van Catrice, namelijk Better Than False Lashes Volume Mascara. Ik koos voor de waterproof variant want ik moet regelmatig oogdruppeltjes in mijn ogen doen om ze vochtig te houden als ik lenzen draag en dit zorgt er dus voor dat mijn mascara al verdwenen is vooraleer het lunchtijd is.

Dit is wat Catrice zelf zegt over Better Than Talse Lashes Volume Mascara:

Better than False Lashes Mascara biedt dramatisch volume, ultieme lengte en extreme krul. Het effect is nog indrukwekkender dan kunstwimpers! De drievoudige volume vezelborstel bedekt elke individuele wimper voor een maximaal “valse wimper effect”. Oftalmologisch getest

catriceDe mascara zit in een mooie verpakking die goed in de hand ligt. Wat ik wel een nadeel vind is het grote borsteltje, die is voor mij net een tikkeltje te groot waardoor ik tijdens het aanbrengen wel even moet stoppen omdat ik alweer tegen mijn huid zit. Ok, het kan ook zijn dat ik wat onhandig ben …

Mijn ogen zonder mascara zien er zo uit:

catrice better than false lashes

Dit is met een laagje Catrice Better Than False Lashes Mascara:

catrice better than false lashes catrice better than false lashes

Hij kost net iets minder dan €5 en voor die prijs vind ik dit wel een goede mascara, hij is niet indrukwekkend, maar voor die prijs had ik dat ook niet verwacht. Welke budgetvriendelijke mascara is jullie favoriet?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bregje
  17 september 2015 at 18:53

  Oh die kende ik nog niet! Ik zweer bij de roze van Essence, kost nog geen 3 euro!

  • Reply
   Sarah
   17 september 2015 at 19:07

   Ik heb met een roze van essence in mijn handen gestaan, maar ik heb hem dan teruggeplaatst om deze te nemen.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: