Lifestyle

Review | Bourjois City Radiance foundation

City radiance foundation

Foundation, BB cream of CC cream, ze horen bij mijn dagelijkse routine. Daarom was het dan ook maar een kleine moeite om deze nieuwe Bourjois City Radiance voor jullie te testen. Ik heb hem in de kleur Rose Ivory, Die eigenlijk net een tikkeltje te licht voor me is, maar als ik mijn hals ook meeneem en met een beetje contouren is het wel draagbaar. Maar het zal dus wel eerder één zijn die ik in de winter zal gebruiken.

De foundation zit in een lichtroze knijptube,  wat heel gemakkelijk in gebruik en ook hygiënisch is. Hij is voorzien van SPF30, anti-milieuvervuilende bescherming en verhoogt de natuurlijke uitstraling van je huid. Er zijn 6 kleuren van deze foundation beschikbaar en hij is te koop voor €15,49 bij de Bourjois verkooppunten in je buurt.

city radiance

Een frisse en heldere teint in een door het milieu vervuilde omgeving? Bourjois gaat met glans de uitdaging aan! Onberispelijk, beschermend en zijdezacht. De CITY RADIANCE foundation blokkeert milieuvervuiling en UV-stralen om de teint van de ‘urban’ vrouwen te beschermen…

De Bourjois City Radiance foundation bestaat uit een dikke textuur die je makkelijk kan blenden op je huid. Om mijn foundation aan te brengen gebruik de Zoeva buffer brush, nummer 104. Onder mijn make-up gebruik ik altijd mijn dagcrème en een primer. Eens aangebracht geeft de foundation een medium dekking en  inderdaad een oplichtend effect! De foundation wordt na het aanbrengen nog afgepoederd door mijn gemengde huid, anders begin ik al meteen te glimmen.

Helaas heeft deze foundation toch ook een aantal nadelen, of toch nadelen die ik opmerk in combinatie met mijn gemengde huid.

 • Trekt in de lijntjes van je gezicht (onder je ogen en bij mij ook lijntjes van het lachen);
 • Accentueert droge velletjes.

Hij heeft natuurlijk een aantal voordelen

 • Geeft een mooie medium dekking;
 • Ik krijg er geen uitslag van in het gelaat;
 • Klaart de teint mooi op.

city radiance foundation

De foundation zal ik zeker nog gebruiken, maar dan meer in de winter aangezien ik met het goede weer van de laatste dagen alweer wat bruiner aan het worden ben. Je gezicht regelmatig scrubben en goed hydrateren is echt wel nodig, maar hij is verder best goed en al zeker voor die prijs!

Sarah Hanssens

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mariska
  9 mei 2016 at 08:45

  Ik denk dat de meeste foundations wel in de lijntjes trekken, afpoederen scheelt een hoop. Hij klinkt op zich wel goed!

 • Reply
  Sarah
  9 mei 2016 at 08:53

  Afpoederen doe ik sowieso altijd want met mijn vettere delen ben ik binnen no time een discobal. Maar toch trekt deze in de lijntjes omdat hij wat “droger” is dan een erg vloeibare foundation, zoals de MAC Face and Body foundation.

 • Reply
  Ellen
  9 mei 2016 at 10:19

  Ik denk dat deze foundation niet geschikt is voor mijn droge huid! Jammer want het zag er goed uit!

  • Reply
   Sarah
   13 mei 2016 at 12:41

   Als je echt last hebt van velletjes dan is hij waarschijnlijk niet zo interessant, jammer want hij is nochtans erg fijn!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: