Lifestyle

ProNails | L.A. Juice Bar: Whatta Watermelon

juice bar

De lente/zomer collectie van ProNails, L.A. Juice Bar bestaat uit 6 nieuwe lakjes met vrolijke kleurtjes. Ideaal om de zomer mee in te zetten! ProNails noemt de nieuwe lakjes superfood voor je mood en de kleuren en namen zijn gebaseerd op de talrijke juice bars die in L.A. te vinden zijn. De kleurtjes zien er allemaal geweldig uit en ik kreeg één er van om te reviewen en zoals altijd stelt ProNails niet teleur!

Juice bar

Whatta Watermelon

Whatta Watermelon is een leuke koraalroze kleur en eigenlijk de perfecte kleur voor de zomer. Ik hou wel van die fellere kleurtjes tijdens mooie zomerse dagen. Je kan al raden dat dit een veelgebruikt kleurtje zal worden uit mijn nagellak stash!

pronails whatta watermelon

pronails whatta watermelon

Whatta Watermelon – 1 laagje

 

pronails whatta watermelon

Whatta Watermelon – 2 laagjes

 

pronails whatta watermelon

Whatta Watermelon – 2 laagjes + top coat

 

Het lakje heeft twee laagjes nodig om mooi egaal en goed dekkend te zijn, maar ik gebruik zo goed als altijd twee lagen dus dat stoort me eigenlijk niet, meestal herstel ik zo ook mijn nagellak kunsten. ^^ De nagellak zelf blijft goed houden ondanks dat mijn nagels niet van geweldige kwaliteit zijn, gelukkig maar want ik heb ook niet altijd zin om mijn nagels om de twee dagen ofzo te gaan lakken.

Uit deze zomerse collectie staan Jungle Power en Pastel Kiwi nog op mijn wishlist. De lakjes zijn voor €12,95 te koop bij ProNails salons/verkooppunten. Ook op beauty beurzen kan je ProNails vaak vinden. Ga je liever naar het salon om jouw nagels met gellak te laten behandelen? Deze kleuren bestaan nu ook in gel, een behandeling reserveren kan je hier.

 

*Ik kreeg dit product maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sofie van OHEA
  13 mei 2016 at 20:47

  Oh mooie kleurtjes! Jammer dat gel bij mij niet goed pakt …

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  13 mei 2016 at 21:13

  Ooooh, wat een mooi kleurtje! Lekker zomers 🙂

 • Reply
  Sandra
  14 mei 2016 at 20:21

  Dag Sarah! Het zijn inderdaad mooie kleurtjes. Mijn voorkeur gaat naar L.A Street en de Whatta Watermelon!

 • Reply
  Eline
  16 mei 2016 at 14:33

  Mooie kleurtjes, vooral pastel kiwi vind ik erg leuk. Lekker zomers.

  • Reply
   Sarah
   16 mei 2016 at 18:40

   Hi Eline! Pastel kiwi is idd een hele leuke!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: