Events

Pressday ICI Paris XL | FW 2016

pressday

Toen ik een uitnodiging kreeg voor dit fantastisch evenement deed ik ter plekke bijna een vreugdedansje. Van medebloggers hoorde ik vaak hoe geweldig hun pressdays zijn en dus wilde ik dat ook wel mee maken. En ik moet zeggen, het was echt wel in orde! We werden vriendelijk onthaald, kregen bij alle merken de nodige informatie, iedereen was enthousiast en er viel wat te eten en te drinken, kan niet beter toch? Tijdens de pressday van ICI Paris XL zag ik een heleboel nieuwigheden van merken die ik al kende, maar leerde ik ook heel wat nieuwe merken kennen. Soms voelde het alsof ik ergens onder een steen heb geleefd de afgelopen 5 jaar “hoe kon ik die nog niet kennen?!” spookte regelmatig door mijn hoofd.

Tijdens de pressday leerde ik de productlijn van KENZOKI kennen met witte lotus, heerlijk! Wil je jezelf verwennen? Bekijk die lijn, voelt heerlijk aan en de geur = heerlijk! De haarproducten van Bumble & Bumble, de naam alleen al, too cute. ^^ De parfums van Repetto, die met grapefruit staat intussen op mijn wishlist. De Glamglow maskers, de oogschaduwpaletten van BE Creative, de make-up van Urban Decay, Smashbox en nog zoveel meer.  Zo’n events zijn eigenlijk gevaarlijk want mijn wishlist wordt alleen maar langer en langer.

Ik denk dat we rond negen uur terug naar huis vertrokken en toen kregen we eerst nog een zware goodiebag in handen. Meteen een heleboel leuke producten die we voor de blog kunnen uitproberen. Altijd leuk! Dankjewel ICI Paris XL!

ICI Paris XL

Mini spray flacons van Reload, ideaal voor onderweg! Hier heb ik al vaak naar gekeken in de winkel, maar telkens niet gekocht. Ideaal moment om het eens uit te proberen.

ICI Paris XL

Zadig & Voltaire, een his en her parfum. Dit merk kende ik nog niet maar wat ruiken ze lekker! Dunhill is ook een mannenparfum, deze ruikt ook heerlijk. Yes, vriendlief was tevreden toen ik thuiskwam. ^^

ICI Paris XL

Allerlei gezichtsproducten, zo zie je een masker van Glamglow, oogmaskers van Rodial, een booster van Novexpert, …

ICI Paris XL

De make-up producten, een lipstick van Urban Decay (kleur Naked), de bronzer uit de zomercollectie van BE creative, primer van Smashbox, …

ICI Paris XL

Hier zie je verschillende spulletjes, een body cream van KENZOKI, een shower gel van Hollister, nog wat staaltjes parfum, een salt spray van Bumble & Bumble, …

ICI Paris XL

Een leuke make-up bag/clutch van Balmain en heerlijke staaltjes van Jimmy Choo’s Illicit parfums.

Het was een leuke avond, leuke kennismakingen gehad en het was leuk om te snuffelen aan de geuren van alle producten, om alles te mogen uitproberen, om te mogen swatchen, …

Zijn er producten bij waar jullie graag een review van lezen op de blog?

Sarah Hanssens

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  2 juli 2016 at 21:57

  Vertel eens over de Jimmy Choo’s Illicit parfums! Schattige flesjes.

 • Reply
  Ester
  2 juli 2016 at 22:15

  Waaauw wat een leuke producten!
  En stiekem ook veel onbekende merken voor mij. Shhttt… 😉

 • Reply
  Sofie van OHEA
  3 juli 2016 at 23:01

  oh ik ben vooral op zoek naar gemakkelijk, vlug aanbrengende producten die toch een hele dag netjes blijven zitten 😉 dusssss let me know

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: