Lifestyle

Press days | SS16

Issey Miyake

Intussen is het alweer bijna een week geleden dat ik naar mijn eerste Press Days (SS16) ging in Antwerpen. Toen ik twee weken terug een aantal PR bureaus had gecontacteerd, kreeg ik ook een aantal uitnodigingen. Ik werd ook uitgenodigd voor het ontbijt bij Media Mania, maar helaas kon ik niet op tijd in Antwerpen zijn. Nog steeds spijt van als ik de foto’s zie passeren van al dat lekkers. 🙁

Ik ontdekte een aantal nieuwe merken, leuke winkeltjes en producten. Ook een aantal zaken die niet voor mijn budget zijn, maar hey, zeg nooit nooit. 😉  Hieronder een aantal sfeerbeelden van de verschillende PR bureaus die ik bezocht.

SS16 Press days SS16 SS16 SS16 SS16 SS16 SS16 SS16 SS16 SS16 SS16 cybex cybex priam Press days SS16 Press days SS16 Press days SS16 Press days SS16 sebra Press days SS16 In de wolken In de wolken Eylure purasana purasana Remmington Elegant touch Sothys Corine de farme Woden Rubz Sébastian Rubz Mooved DV Jewellery Glorious Lou Flossy Issey Miyake Issey Miyake Flossy Flossy Keds Keds Keds addmyberry

Het was een leuke dag, veel dingen gezien en mensen ontmoet. Zeker een aantal merken die ik nog verder ga bekijken en uitproberen. Bedankt aan alle PR bureas voor de uitnodiging! Op naar de volgende persdagen!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sonja
  26 november 2015 at 09:42

  Gave items, vooral dat crème de la crème shirt en designletters ben ik groot fan van!

 • Reply
  Marguerita
  26 november 2015 at 12:07

  Wat een gave items, die koffertjes met disney opdruk, wauw! Leuk!

 • Reply
  Evelyne
  26 november 2015 at 21:47

  Zo tof zeg. Vraagje: die boekentasjes zijn dat er van ‘jeune premier’? Of welk merk is dat? Die met die eenhoorns zou wel eens een grote hit kunnen zijn bij Lins 😉

  • Reply
   Sarah
   26 november 2015 at 21:52

   Klopt, Jeune premier. Bestaan twee maten in. Als je meer info wilt, ik heb de brochure ook nog liggen.

   • Reply
    Evelyne
    27 november 2015 at 07:57

    Wel leuk zeg die pressdays. Krijg je als blogger dan een uitnodiging voor?

    • Reply
     Sarah
     27 november 2015 at 08:23

     Klopt, moet je als blogger voor uitgenodigd worden.

 • Reply
  Carolien - On a Healthy Adventure
  27 november 2015 at 11:35

  Zo leuk om zoveel nieuwe dingen te (mogen) ontdekken 🙂

  • Reply
   Sarah
   27 november 2015 at 11:37

   Hi Carolien,

   Zeker weten!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: