Kids Spelen

POLLY POCKET MADNESS #1

Toen ik jonger was had ik een aantal Polly Pocket huisjes en ook wat Trendmaster Starcastle kasteeltjes. Helaas zijn deze uitgeleend en verloren geraakt waardoor ik mijn eigen Polly Pockets van toen niet meer heb. Nu de interesse bij Enora ook gewekt is, is dat best jammer. Het had leuk geweest om dat te kunnen doorgeven. Maar we lossen het op, we werken aan een nieuwe collectie!

Je kan ze nog moeilijk vinden, tenzij op Ebay aan belachelijk hoge prijzen. Ze profiteren er natuurlijk van dat er zoveel verzamelaars zijn, maar het blijft uiteindelijk wel speelgoed. Het is zo een beetje “eens kijken wat de zot er voor geeft” geworden. Op tweedehands kan je soms nog eens een mooi lot kopen, x aantal doosjes aan een fijne gezamenlijke prijs. Maar per stuk, betaal je al makkelijk €20+ voor een compleet huisje/compact, de grotere of zeldzamere stuks zijn dan nog eens een heel wat duurder.

COLLECT THEM ALL <3

Via een oproepje in een groepje kon ik al twee huisjes kopen. Het ene was op één popje na compleet en bij het ander huisje zat een popje dat eigenlijk bij iets anders hoort. Deze kocht ik samen aan €20. Tijdens deze koop en levering bij me thuis kwam ik ook nog twee Polly pocket huisjes en een Trendmaster kasteeltje tegen op de rommelmarkt. Zonder popjes, aan €7.


Nadien sloeg ik nog een mooie slag aan €15, hier kreeg ik twee kastelen, magnetisch eiland, drie compacts (één beschadigd) en een aantal popjes voor. Van een mooie koop gesproken! Oké, we reden er wel voor tot in Zemst. Maar hé, het was het waard. ^^ Intussen kocht ik nog een groot lot met 23 Polly Pockets, nog een klein lot en vond ik nog Polly Pockets + een paar Polly Pocket onderdelen en twee Trendmaster kasteeltjes op de rommelmarkt!


Ik denk dat ik wel mag zeggen dat het intussen een lichte obsessie geworden is. Niet alleen Enora vindt het leuk speelgoed, maar ook ik vind het leuk om te verzamelen. Te zoeken naar mooie koopjes en indien nodig de losse stukken die bij de set horen die we hebben.

Speelde jij vroeger ook met Polly Pocket? Spelen jouw kinderen er nu mee of gingen ze bij jou ook verloren? 

rodial

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  21 augustus 2017 at 06:35

  Absoluut! Vind het zooo jammer dat het niet meer gemaakt wordt! Wij hebben er ook nog een aantal.

 • Reply
  Make-up And more
  21 augustus 2017 at 08:07

  Oh amai wat een leuke verzameling! Ik heb er niks van…

 • Reply
  Kool Family
  21 augustus 2017 at 11:21

  Hoewel ik zelf nooit Polly Pocket had, ken ik het van vriendinnen en word ik met nostalgie overstelpt bij het zien van deze foto’s.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  22 augustus 2017 at 13:14

  Dit lijkt me leuk om te verzamelen! En heerlijk als je er dan weer wat vindt!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: