Lifestyle New in

OUTFIT | METALLIC SKIRT

Oké, ik die een outfit post plaats? Nog nooit gezien op Little Family of 3. Maar ik vind deze rok zo ontzettend leuk dat ik deze met jou wil delen. Kijk je mee?

De metallic skirts zijn de laatste tijd goed vertegenwoordigd, vooral op Instagram zie ik het regelmatig voorbij komen. Telkens dacht ik, dat wil ik ook. Nu, je weet dat ik niet de smalste ben, maar toch kon ik me met dit soldenkoopje niet inhouden en kocht ik hem toch. Hij stond aan de helft van de prijs, ideaal om het een kans te geven met mijn figuur. Nu, ik ben momenteel op dieet dus binnenkort zal hij me vast iets meer flatteren. Al gaat het er hem vooral om over hoe goed jij je voelt in een kledingstuk, niet wat anderen er van denken. Maar mijn eigen zelfvertrouwen ziet er graag nog wat kg’s af. Ook poseren is m’n ding niet trouwens, you’ll see. 😀

METALLIC SKIRT

Glinsterende spullen en kledij, dat trekt me toch altijd wat aan. Enkel de durf om het aan te doen ontbrak wat. Maar deze rok van VILA kon ik niet laten liggen. Ik combineerde de rok met een casual shirt van Jacqueline De Yong, één van mijn favoriete merken bij ZEB. Ze zijn erg budgetvriendelijk en leuk! De quote op het shirtje is ook erg leuk “I like people who smile when its raining”. Onder de rok droeg ik mijn witte Puma Basket Heart sneakers. Ik vond deze er perfect bij passen. Een casual look met een tikkeltje meer door de metallic skirt. De rok valt uiteraard ook te combineren met hakken en een hemdje of mooie blouse voor een geklede look.
metallic skirt

 

 

metallic skirt
Wat vind jij van metallic skirts, heb je er ook één in je kast hangen of heb de stap nog niet durven zetten?

snapshots

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 juli 2017 at 08:23

  Ik heb er geen, maar ik vind die van jou erg mooi. Hij past ook overal bij, dat spreekt me ook erg aan.

 • Reply
  Xenia
  4 juli 2017 at 09:07

  Ik vind hem erg leuk! Leuk dat je hem ook op verschillende manieren kan dragen..
  Leuke blog, mag je vaker doen ?

 • Reply
  Gaëlle
  4 juli 2017 at 15:49

  En het staat je GE-WEL-DIG ! Ik zie zo een bronzen rok ook wel zitten 🙂

  • Reply
   Sarah
   4 juli 2017 at 18:12

   Dank je! ^^ Brons zie ik inderdaad ook wel zitten <3

 • Reply
  mamavantweeblog
  4 juli 2017 at 19:57

  Ik durf dat niet zeggen hoeveel ik er in de kast heb ??? TOP outfit! ❤️

  • Reply
   Sarah
   4 juli 2017 at 19:59

   Haha, ik loop wat achter hé ? dankjewel ?

 • Reply
  Joni | HFDST 3
  5 juli 2017 at 22:34

  Ik heb een rode, ook een beetje drempelig in het begin 😉 een metallic zou zeker nog in de kast passen. Je outfit ziet er super uit! ?

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: