Beauty Lifestyle

ORGANIC BEAUTY PRODUCTEN VAN ORANGE CREATIVES

Dat ik graag bij de Action ga winkelen, dat is iedereen wel duidelijk. Ik kan er geen enkele keer komen zonder een massa aan producten mee te nemen naar huis. Dit gaat van leuke accessoires maar ook beauty producten. Het is ook fijn dat er telkens wat nieuws te vinden is. Een hele tijd terug kwam Orange Creatives met een nieuwe lijn budget beauty producten. 

APOTEK ORGANIC

De producten van Orange Creatives kregen de de merknaam Apotek. Een merk dat betaalbaar is, er leuk uitziet en biologisch is. De verpakking die er uit ziet als flesjes van bij de apotheek doet m’n hartje sneller kloppen. Ik weet niet wat het is, maar die minimalistische uitstraling doet het voor mij.

In de producten zit er aloë vera, argan olie en tarwekiem proteïnen. Ieder ingredient heeft zijn eigen pluspunten. Zo is aloë vera goed voor de elasticiteit van je huid, zit argan olie barstensvol vitamine E en laten de tarwekiem proteïnen je haar ontzettend glanzen. De producten zelf, die ruiken naar thee en citrusvruchten.

BATH & SHOWER GEL 

SHAMPOO

 

HAND WASH

HAND & BODY LOTION 

De producten zijn mild en zouden geschikt zijn voor ieder huidtype. Maar zoals bij elke shampoo/zeep moet je het even uittesten en zien of je de producten inderdaad kan verdragen. Zelf worden mijn haren en huid er ontzettend zacht van. De hand/body lotion wordt hier dagelijks gebruikt en de hand wash is hier intussen ook helemaal op. Tijd om een nieuwe fles te gaan halen.

Zijn de producten inderdaad helemaal biologisch? Nee. De goede ingrediënten bevinden zich op het einde van de ingrediëntenlijst wat wilt zeggen dat er van dat slechts een klein beetje in zit. Deze ingrediënten worden helaas aangevuld met een aantal andere, minder aantrekkelijke ingrediënten. Ga ik de shampoo en zepen hierdoor eerder laten staan? Niet echt. Onze huid kan er tegen en is gehydrateerd dus voor ons werkt het.

Apotek is te koop bij Action vanaf €1,19.

little family of 3

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nicole Orriëns
    15 september 2017 at 10:16

    Het ziet er ook echt apothekerig uit zeg! Wat verrassend dat ze van de Action zijn. Dat had ik niet verwacht.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: