Kids

Opvangdrama | deel 2

opvang

Het is tijd voor een korte update over ons opvangprobleem sinds eind november/begin december. Intussen zijn we januari en Enora gaat nog steeds bij de opvang die we als “noodoplossing” gebruiken. Nu, we noemen het een noodoplossing, al is het zo dat Enora daar heel graag is en wat leuk is voor papa & mama, af en toe heeft ze een knutselprojectje mee naar huis. Super leuk! opvangDe reden dat de situatie nog niet terug normaal is komt doordat de onthaalmoeder nog niet voldoende is hersteld. 29 december kregen we namelijk te horen dat uit haar controleonderzoek bleek dat ze zeker nog buiten strijd zal zijn tot 31 januari. Binnen een weekje zouden we meer moeten weten voor na januari.

Deze maand kan ze gelukkig 3 dagen per week naar de noodopvang ipv 2 dagen zoals de voorbije maand, dit wilt zeggen dat we nu enkel maar voor 1 andere dag een oplossing moeten hebben door hulp van familie, wat ook geregeld is. Toch al een pak minder zorgen.

Dus hopelijk kan ik volgende week positief nieuws brengen want waarschijnlijk kan Enora vanaf februari ook niet meer naar de noodopvang aangezien er een nieuw kindje gaat starten. En hopelijk kan Enora straks ook gemakkelijk terug naar een kleine huiselijkere groep, zonder problemen.

Duimen jullie mee?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kirsten
  8 januari 2016 at 16:37

  Niet leuk natuurlijk als je een opvangprobleem hebt.. Gelukkig is het voorlopig opgelost! Ik duim zeker mee!
  Wij hadden in december ook een probleem, hoewel ons dochtertje bij de grootouders gaat.. Moeke was ziek en mocht niet heffen & oma was door haar knie gezakt. Heel herkenbaar dus!

  • Reply
   Sarah
   12 januari 2016 at 08:37

   Ja, hier is het ook al voorgekomen dat onze noodopvang ziek was geworden, dan is het ook even puzzelen voor een oplossing. Ik hoop dat het beter zal gaan eens ze naar school kan, maar dan zitten we met al dat verlof dat we moeten overbruggen dus dat gaat ook niet zo simpel zijn.

 • Reply
  Ester
  9 januari 2016 at 22:25

  Ik duim voor jullie. Niet fijn dat je geen zekerheid hebt 🙁

  • Reply
   Sarah
   12 januari 2016 at 08:38

   Echt niet, al kan de OM er uiteraard ook niet aan doen.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: