Beauty Lifestyle

NUDE OOGLOOK MET BOURJOIS

Al eventjes lagen hier verschillende Bourjois producten om uit te proberen. Afgelopen week maakte ik een ooglook met enkel en alleen Bourjois producten, met uitzondering van de mascara. Een nude look die altijd gedragen kan worden. Benieuwd naar de look?

Palette Les Nudes

Ik maakte gebruik van het palette Les Nudes van Bourjois. Een erg leuk palette met een leuke dame op het doosje. Het palette voelt erg stevig. Als je het palette opent zie je alle kleurtjes en vind je ook een spiegel. De spiegel kan je naar alle kanten draaien. Het is me niet duidelijk wat daar het pluspunt van is. Het is een palette met zachte tinten, anders zou het geen nude palette zijn. Je kan er gemakkelijk dagdagelijkse looks mee maken, maar je kan ook de donkerdere tinten gebruiken voor een mooie avondlook. Ik mis wel wat matte kleuren in het palette.

Bourjois Paris

Bij het palette maakte ik ook nog gebruik van een losse Bourjois oogschaduw in de kleur Mauvie Star 05 (I’m a sucker for purple eyeshadow) en een bruin Kohl & Contour oogpotloodje. Ik merkte geen verschil in kwaliteit tussen de losse oogschaduw en de kleuren in het palette. Bij andere merken kan dat soms wel eens voorkomen dat hun losse kleuren beter zijn. Je kan de kleuren makkelijk opbouwen. Het potloodje is één van mijn favorieten! Hij glijdt goed over de huid en je hebt meteen een mooie lijn. Aangezien ik niet geweldig goed ben in eyeliner is dat wel erg handig! Hoe minder vaak ik over dezelfde lijn moet gaan hoe beter. ^^


De swatches

Les Nudes Palette


Losse producten 

De look

Hieronder de look die ik met deze producten maakte. Ik gebruikte de paarse en blauw kleur in de crease en blende dit wat naar boven toe. Nadien gebruikte ik het losse oogschaduw kleurtje en gebruikte ik de gouden kleur op mijn bewegend ooglid. Ik werkte de look af met het oogpotloodje.
Kende jij deze producten al? Maak je er (al) gebruik van?

little family of 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: