Lifestyle

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Bluetooth speaker

Toen GSMpunt.nl me mailde met de vraag of ik de Nude Audio Move Super M bluetooth speaker zou willen testen zei ik volmondig ja. Een bluetooth speaker, dat is iets wat al een eeuwigheid op mijn wishlist staat, maar helaas niet ergens bovenin en dus was het er gewoon nog niet van gekomen. Ik mocht dan ook nog even het kleurtje kiezen, zwart of mint, ik koos uiteraard mint en eindelijk was het zo ver. Ik heb een bluetooth speaker!

“Waarom ben je nu zo enthousiast over een bluetooth speaker?” hoor ik je denken. Wel, ik vind zoiets ideaal voor in de tuin, als we een bad/douche nemen, als we de auto wassen op de oprit, op het strand, … Eender waar, je kan het gebruiken, op voorwaarde dat je de speaker en je gsm hebt opgeladen uiteraard. 😉 Je kan uiteraard ook via je gsm zelf je muziek beluisteren, maar met een speaker heb je toch wel een beter geluid.

De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker in het kort:

 • Bluetooth 4.0
 • Draagkoord meegeleverd
 • Mini USB kabel mee geleverd
 • Draadloos streamen tot wel 10/15 meter
 • 8 uur onafgebroken muziek streamen
 • Spatwater proof (IPX5 gecertificeerd)

Bluetooth speaker

Spatwater proof is bij ons wel een must voor een bluetooth speaker aangezien we ook muziek beluisteren in het bad en nu met deze speaker ook in de douche. Vroeger toen we in het bad zaten nam ik mijn gsm bij me, het bad is breed genoeg omkaderd om hem daarop te laten rusten, maar ik kon uiteraard niet vermijden dat hij wat nat werd. Deze Nude Audio Move Super M bluetooth speaker mag dus gerust nat worden (je moet hem uiteraard niet onderdompelen) en mijn gsm kan veilig verder van het bad blijven.

Uitzicht

De speaker is compact en daarom makkelijk mee te nemen. De aansluitingen zitten veilig weggestoken door een beschermkapje, zo kan er geen water en/of zand bij. Qua kleur is er weinig keuze, het is zwart of mint.

Bluetooth speaker

Bluetooth speaker

Geluid

Het geluid is vrij goed al merk je wel dat doordat hij zo compact is wat bass ontbreekt. Maar dat is voor mij niet zo heel erg, uiteindelijk is zo’n speaker vaak maar voor occasioneel gebruik.

Prijs

De Nude Audio Move Super M bluetooth speakerkost bij GSMpunt.nl € 59,95 en is volgens mij best een eerlijke prijs. Als je naar de speakers van JBL kijkt ben je snel het dubbele kwijt.

Hebben jullie een bluetooth speaker? Zijn jullie er tevreden over? Bij GSMpunt.nl kan je ook andere gsm accessoires vinden.

*Dit product werd me toegestuurd maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  13 augustus 2016 at 20:47

  mooi hoor, de kleur ook! Ik heb er eentje van Beats by Dr. Dre… heel tevreden van!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 augustus 2016 at 10:06

  Ik ken dit apparaatje niet. Ik luister meestal gewoon met mijn oordopjes naar mijn smartphone.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: