Fashion Kids

NEWS | M&S – samenwerking met Prinses Marie-Chantal

M&S

Prinses Marie-Chantal, ontwerpster van luxe kinderkleding en moeder van vijf kinderen, heeft in samenwerking met Marks & Spencer een exclusieve collectie ontworpen, bestaande uit 33 kledingstukken, accessoires en geschenken voor baby’s en kinderen tot vijf jaar oud. Liefhebbers van het merk zullen de karakteristieke stijl van Marie-Chantal stijl terugvinden in de elegante details en speelse twists die ook in deze prachtig ontworpen collectie zijn toegepast.

Marks & Spencer kondigt samenwerking aan met de bekende ontwerpster van kinderkleding

Prinses Marie-Chantal

De collectie is een eerbetoon aan tradities en vroeger tijden, en geschikt voor alle gelegenheden, van een feestelijke bijeenkomst tot een gezellige zondagse lunch. Zowel kinderen als ouders zullen dol zijn op de comfortabele stukken van topkwaliteit, gemaakt van luxueuze stoffen zoals kasjmier en zijde.

“Ik ben erg enthousiast over mijn eerste samenwerking met M&S en in mijn ogen hebben we die magische kindertijd kunnen vangen in deze collectie van Marie Chantal & M&S. We hebben prachtige kledingstukken en geschenken met zachte, lieve tinten ontworpen voor baby’s, jongens en meisjes. Een klassieke, tijdloze collectie met vrolijke, speelse elementen.”

M&S

 Over Marie-Chantal

Bij Marie-Chantal willen we een bron van inspiratie zijn voor stijlvolle moeders en hun kinderen. Onze kindercollecties zijn een eerbetoon aan de tradities en nostalgie van de kindertijd. Met zorg gemaakte kledingstukken die met plezier worden gedragen.

Onze nostalgische en tijdloze kleding wordt ontworpen in Londen en gemaakt van de fijnste stoffen, en gaat een hele kindertijd mee. We gebruiken de beste stoffen, knopen en garneersels voor onze kindercollectie.Onze kleding blijft mooi, zodat ook broertjes en zusjes er nog plezier van kunnen hebben.

Marie-Chantal is in 2001 opgericht door Prinses Marie-Chantal van Griekenland, Creative Director. Zij is moeder van vijf kinderen: een meisje en vier jongens.

Onze collecties worden wereldwijd verkocht via drie kanalen: detailhandel, groothandel en online. We hebben twee boetieks en een website.

De Marie-Chantal collectie is vanaf 3 november 2016 verkrijgbaar in de M&S winkel in Le Toison d’Or in Brussel en online al vanaf 1 november 2016.
Persbericht

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: