Kids

NEW | Xmas goodies van Glorious Lou

Glorious Lou

Een jersey babypakje uit ecologisch, ultrazacht katoen, een mooi verpakte handdoekenset op kindermaat, een luiertasje in zachte peachtinten: het zijn de Glorious Lou goodies voor baby’s en kids die een plekje onder de kerstboom verdienen. En daar voegt het Belgische lifestylelabel dit najaar een limited edition collectie aan toe.

LIMITED EDITION: DREAMY FOX

Glorious Lou brengt vanaf nu elk seizoen een limited edition collectie uit. Deze collectie, Dreamy Fox,  staat in het teken van weidse sneeuwvlakken, wilde vossen, warme dierenhuiden en een heerlijke winterslaap. Als stof kozen ze voor een zacht katoen en een luxueuze, dikke badstof uit 100% fijn Egyptisch gekamd katoen. Deze komt terug in de kwijlslabbetjes, babyverzorgingshoezen, XL badcapes, …

Dreamy Fox bestaat uit kwijlslabbetjes, tutdoekjes, waterdichte slabben, de XL badcape (0-9j), een hoes voor het aankleedkussen, een hoes voor de BabyBjörn relax en een hoes voor Maxi-Cosi Pebble. Nieuw! is de hoes voor de baby-hugg verkleiner van de Maxi-Cosi Pebble Plus en de vierkante baby badcape. So cute!

Dreamy Fox Dreamy Fox

ABOUT

Glorious Lou staat voor zalig zachte, luxueuze, ultrapraktische baby- en kinderaccessoires. Kwalitatieve stoffen, veel kleur en tijdloze motieven: Glorious Lou geeft elke kinderkamer en babyuitzet een stijlvolle, trendy look. Het label werd in 2012 opgericht door Ine Verstaen, mama van drie. Dochter Mona Lou is haar muze. Ines missie? Dat is kinderen de ruimte geven om de wereld in alle vrijheid te ontdekken, maar dan wel in stijl.

Dreamy Fox is vanaf 26 oktober verkrijgbaar in de webshop van Glorious Lou en in alle verkooppunten.

Info uit persbericht

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: