Beauty Lifestyle New in

NEW IN | TCS SHOPPING SPREE

Een tijdje terug kwam ik te weten dat er een Company store bestaat van Estée Lauder (TCS – the company store) in Oevel. Je kan daar allerlei producten van het merk Estée Lauder en producten die daaronder vallen kopen aan -40% korting. Het enige addertje onder het gras is, je raakt er niet binnen zonder uitnodiging. Hoe ik dan aan zo’n uitnodiging kwam? Een gelukkig toeval dat iemand een hele hoop kaarten weg gaf en ik één van de gelukkige winnaars was. Heel gelukkig zelfs!

THE COMPANY STORE

Binnenkort ben ik jarig en dus kwam de uitnodiging precies op tijd, zo kon ik voor mijn verjaardag meteen al gaan winkelen met een leuke korting. Je kon vast al raden dat mijn favoriet cadeau, beauty gerelateerd is. Vriendlief en ik spraken vooraf een budget af waar ik niet boven zou gaan. Ik vond het wel nuttig om dat vooraf al vast te leggen aangezien er daar heel wat te vinden is.

Ondanks dat er veel te vinden is heb ik toch niet alles gevonden dat ik wou, namelijk een viertal lipsticks van MAC. Ze hadden heel wat kleuren maar niet echt wat ik zocht. Al weerhield dit me niet om toch één mee te nemen, van een speciale editie en om niet aan mijn budget te komen. De andere vier lipsticks koop ik later dan nog wel eens, zonder de korting weliswaar.

DE BUIT

MAC LIPSTICK | PLUM PRINCESS | L.E. CHRIS CHANG

MAC | FIX+


SMASHBOX | L.A. LIGHTS BLENDABLE LIP & CHEEK COLOR

SMASHBOX | BLUSH & HIGHLIGHT PALETTE

SMASHBOX | PHOTO FINISH PRIMER | COLOR CORRECTING + SPF20

BOBBI BROWN | SHIMMER BRICK TRIO

(zo veel geluk gehad met deze, het was de laatste!)

DKNY | BE TEMPTED EAU DE PARFUM


CLINIQUE | PEP-START SET

Zoals je kunnen zien ging ik absoluut niet met lege handen naar huis. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel, zoveel moois, maar ook heel veel volk wat het winkelen iets minder prettig maakte. Mijn vreugde kon niet op toen ik het laatste shimmer brick trio scoorde, de clinique set en al de andere goodies. Ik kijk al uit naar mijn volgend bezoek!

Ik heb telkens gelinkt naar de producten die te koop zijn bij ICI PARIS XL (de naam in het roze = link naar IPXL). Als je zou kopen via mijn link krijg ik hiervoor wat commissie, jou kost dit niks meer! Dit even ter info.

Zijn er producten waarvan je eerst een review wil zien hier op de blog? Ken jij The Company Store? Ging je er al eens heen? Laat het weten in de comments hieronder!

Happy Moments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Fie, Hola-Nova
    20 maart 2017 at 20:22

    Benieuw naar de lipstick! 😀 da’s een kleurtje dat ik niet gewoon ben bij jou! De Clinique crème is zalig…

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: