Interieur Lifestyle

NEW | NORDIC LIVING GIFT BOX

Nordic living

Een tof idee voor de komende feestmaanden, maar ook gegarandeerd succes bij een verjaardag, housewarming of huwelijk

Vrijdag 28 oktober 2016 — Met de feestdagen in het vooruitzicht is het soms moeilijk met elk cadeau origineel uit de hoek te komen. Bij Nordic Living hebben ze hier alvast iets op gevonden: meet de Nordic Living Giftbox, ideaal als je van Scandinavische woonaccessoires houdt maar de tijd niet hebt om ze bij elkaar te zoeken.

Ondertussen is al geweten dat de interieurzaak en woonwebshop Nordic Living graag uitpakt met unieke en verrassende creaties. Ook ditmaal zijn we weer volledig wild van hun nieuwste pareltjes : de Nordic Living Giftsets. 

Op basis van de thema’s Scandinavian Chique, Classy Botanics en Earthy Toned bedachten ze drie aparte giftsets in drie verschillende prijsklassen: voor iedereen wat wils dus.

De negen giftsets worden daarnaast ook origineel verpakt en vergezeld van een postkaart met handige stijltips. Als kers op de taart krijg je ze ook gewoon thuis geleverd: gemakkelijker kan niet, toch?

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Bekijk hier alvast onze favorieten of ontdek de gehele collectie op www.nordicliving.be

Persbericht

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lieke van Veen
    31 oktober 2016 at 16:24

    Ik heb net even een kijkje genomen op de webshop en wat hebben ze leuke dingen daar!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: