Lifestyle New in

NEW IN | NAAMARMBANDEN VAN NAMES4EVER

Ik zocht al eventjes naar een leuk SOS armbandje voor Enora. Je weet wel, armbandjes met naam van je kindje en jouw telefoonnummer. Telkens kwam ik uit op plastic gevallen terwijl er volgens mij toch iets mooiers zou moeten bestaan. Nu denken jullie vast, “Het gaat er toch om dat het functioneel is?”. True, maar het oog wil ook wat. Toen ik dan uitkwam bij Names4ever dacht ik “YES! Dat is het!”. Ook voor mezelf koos ik nog een mooi armbandje uit. Benieuwd?

AANBOD

Het aanbod bij Names4ever is groot. Ze hebben allerlei soorten sieraden en een keuze maken is echt niet gemakkelijk. Voor Enora was de keuze snel gemaakt. Een armbandje met plaatje waar haar naam en mijn telefoonnummer op kan, maar dan mocht ik ook nog iets voor mezelf kiezen. Na heel wat getwijfel koos ik voor een gelijkaardig bandje met een mama en kindje in uitgesneden met Enora haar naam in gegraveerd.

Voor de privacy heb ik even mijn nummer verwijderd.

CADEAUTJE

De armbandjes kwamen hier toe, elk in een afzonderlijk doosje. Enora was dolenthousiast toen ze het doosje met haar armbandje in mocht openen en wou het dan ook meteen en zonder lang treuzelen om doen. Fier dat ze was. Een perfect cadeautje. Ook leuk als geschenkje voor een kersverse mama bijvoorbeeld. Ze hebben een tal van mooie mamasieraden.

ERVARING

De armbandjes zijn gemakkelijk om te doen. Je kan ze, door aan de koordjes te trekken, openen en sluiten. Het enige minpuntje is dat de zilveren plaatjes snel beschadigen. Die van mij is nog in vrij goede staat, maar die van Enora is al erg gekrast. Gelukkig doet dat niks aan de gravering dus je ziet nog steeds duidelijk haar naam en mijn telefoonnummer.

NAMES4EVER

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Zij zijn al jaren actief in winkels, groothandel en in eigen atelier. Sinds 2007 zijn ze uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Bij Names4ever ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een mooi naamsieraad!

Hier kan je de naamarmbanden vinden van Names4ever.
Hier kan je de mamasieraden vinden van Names4ever.

Wat vind jij van gepersonaliseerde sieraden?

rodial

*Wij ontvingen deze bandjes ter review maar dit wijzigt niets aan mijn mening.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Machteld
    25 juli 2017 at 21:14

    Oooh leuk! Alleen denk ik dat dit vooral door meisjes gegeerd is. De jongens versie op hun site vind ik precies nog een tikkeltje vrouwelijk persoonlijk. Maar idd stukken mooier dan de plastieken versies…

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: