Interieur Lifestyle New in

NEW IN | KWANTUM SHOPLOG

kwantum

Na het werk vrijdagnamiddag besloot ik nog even langs te gaan bij de Kwantum in Kuurne. Dat is een half uurtje rijden dus best te doen. Bij Kwantum vind je allerlei decoratieve zaken alsook stoffen, behangpapier, vloeren, … Ik vind het altijd wel leuk om er eens even rond te snuisteren en een paar leuke goodies te scoren.

Op mijn lijstje stond er stof om kussenhoesjes mee te maken en een cactus in metaal, maar zoals gewoonlijk bracht ik meer dan dat mee. Uiteindelijk had het anders ook maar zonde geweest om enkel voor die twee zaken van Gent naar Kuurne te rijden.

kwantum

Deze stof bracht ik mee voor de kussenhoezen. Het is altijd moeilijk kiezen tussen al die leuke stofjes, nu nog hopen dat het resultaat is wat ik in mijn hoofd heb. Prijs: €5 per meter.

kwantum

Dit is de cactus in metaal die ik graag wou hebben, hij bestaat ook in het zwart en in een maatje groter, alleen was het maatje groter er niet in het wit. Jammer. Prijs: €2,50.

kwantum

Deze kader met leuke tekst ging ook mee haar huis. “MOM is just WOW upside down”, het kon niet anders dan dat ik deze zou meenemen naar huis. Prijs: €6.

kwantum

Dit schattig cactusvaasje ging ook mee, hij bestaat nog in twee andere kleuren groen. Dat had ik pas thuis door, ik had nl. een andere kleur mee dan het model die er tentoon stond in de winkel. Maar hij is gelukkig niet lelijk. Prijs: €2

kwantum

Dit draadhuisje ging ook mee naar huis. Ik vond hem er leuk uit zien. ^^ Prijs: €6

kwantum

En als laatste nam ik deze twee schattige kapstokken mee voor Enora haar slaapkamer. Zijn ze niet schattig? Prijs: €1 per stuk.

Je ziet ik heb meer mee dan voorzien, maar dit alles kostte me slechts €23,50! Gaan jullie soms bij Kwantum winkelen? Wat vinden jullie van de winkel en het assortiment? Ik lees het graag hieronder bij de reacties, ondertussen ga ik mijn huis inrichten met mijn leuke nieuwe items.

Happy Moments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jeanine
  5 maart 2017 at 11:07

  Leuke aankopen heb je gedaan.. die kaktus vaas is leuk. Ik heb een grote, maar zo’n ukkie erbij is wel leuk,

  Ook de ijsjes vind ik leuk voor bij het cadeautje van mijn nichtje.

  Groetjes Jeanine.

 • Reply
  Fie, Hola-Nova
  5 maart 2017 at 12:02

  Wij hebben behangpapier van Kwantum boven, zoveel moois voor zo weinig geld hebben ze daar! Leuke spullen kocht je, die ijsjes zijn te schattig.

 • Reply
  Tania
  5 maart 2017 at 16:50

  Oh die kader met MOM is superleuk.

 • Reply
  Ester
  6 maart 2017 at 14:15

  Zalig!!
  Ik ben er nooit eerder geweest… is Kuurne de dichtste Kwantum winkel vanuit Gent dan?

  • Reply
   Sarah
   6 maart 2017 at 14:16

   De dichtste zijn Roeselare, Kuurne en Sint-Niklaas.

 • Reply
  Kool Family
  6 maart 2017 at 23:03

  Ik ken Kwantum niet, maar de spulletjes zien er nochtans heel leuk (en niet duur) uit.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: