Beauty Lifestyle New in

NEW IN | KRUIDVAT BUIT

kruidvat

Deze week was ik al eens bij kruidvat om luierbroekjes voor Enora, maar ik vloog toen door de winkel met dochterlief door de hand dat ik eigenlijk de tijd niet nam om wat nieuwigheden en spullen van op mijn wishlist mee te brengen. Duuuusss …. vandaag keerde ik voorbereid terug met een lijstje vol zaken die ik wou meenemen. Benieuwd welke dat waren? Scroll snel naar beneden!

SKINCARE

KRUIDVAT ORIGINALS

De producten van Kruidvat Originals zijn nu al een hele tijd te koop, maar nog steeds had ik er nog niets van gekocht terwijl de formule en de nieuwe verpakkingen me heel erg aan spraken. Vandaag kwam daar dus verandering in en kocht ik een aantal producten uit deze reeks.

Kruidvat originals

De anti-age producten die ik meebracht hebben nog de oude verpakking. Eigenlijk is de verpakking identiek maar zijn het andere etiketten. De oude etiketten doen me eigenlijk wel wat denken aan de verpakkingen van Delbôve producten. De nieuwe etiketten zijn wel erg aantrekkelijk en duidelijk.

Ik nam mee:

 • Kleimasker met dode zee mineralen (hydraterend)
 • Scrub voor het gelaat met tea tree (zuiverend)
 • Huidolie ‘evening primrose’ (verzorgend)
 • Dagcrème met granaatappel (anti-age)
 • Oogcrème met granaatappel (anti-age)

Deze producten zijn allen te koop aan erg aantrekkelijke prijzen bij Kruidvat. Deze ga ik nu allemaal grondig gebruiken zodat ik jullie binnen een paar weken kan voorzien van een eerlijke review. Wel kan ik zeggen dat ik zonet alles al eens gebruikte en mijn huid heeeerlijk zacht is. ^^

GARNIER SKINACTIVE

garnier

Deze maskertjes stonden in promotie, 2+1 gratis dus kon ik niet anders dan er drie uitproberen. Er waren nog meer soorten maar ik dacht met deze te beginnen, de volgende keer probeer ik dan eens wat anders.

 • Honey mask – regenererend masker
 • Volcano mask – verkleint zichtbare poriën
 • Matcha + kaolin mask – zuiverend masker

Eigenlijk heb ik me een beetje “miskocht” bij het honing masker aangezien deze voor droge huid is en ik eigenlijk een gemengde huid heb. Maar langs de andere kant, ik kan het maar eens proberen en ik zie wel wat het doet. Het is nu ook geen verpakking waar je erg lang mee doet.

Ik laat jullie weten wat ik van deze maskertjes vind nadat ik ze heb gebruikt.

MAKE-UP

CATRICE & NYC

kruidvat

Last but not least, some make-up products. Het kan niet anders dan dat ik de kruidvat buiten ga met een aantal make-up spulletjes. Het ‘Copper’ palette van Catrice stond hier al even op de wishlist, maar toen ik eerder deze week ging was deze uitverkocht. Heel blij dat deze vandaag alweer terug voorradig was! Het was ook meteen het eerste item dat in mijn winkelmandje belandde.

De twee NYC productjes nam ik mee omdat alle producten van NYC momenteel in promotie staan. Twee producten voor €5, perfect om deze eens te proberen aangezien ééntje normaal al €4,49 kost! Het zijn twee matte lip producten, in de kleuren Pink City en Manhattan Mauve. Hier ben ik erg benieuwd naar aangezien er ook een “blur”sponsje aanzit zodat je de lipstick wat kan vervagen.

Zo, dat was mijn Kruidvat buit van vandaag. Ik ging vandaag ook nog langs bij Kwantum. Die buit toon ik later dit weekend!

Probeerden jullie al eens één van bovenstaande producten?

Happy Moments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Saar
  3 maart 2017 at 21:48

  De potten doen me idd wel wat denken aan Delbôve.

 • Reply
  Vanessa
  3 maart 2017 at 22:49

  Leuke aankoopjes! Ik vind de Catrice oogschaduw palette heel mooi. Verder ben ik wel benieuwd naar de Garnier maskertjes!

 • Reply
  Vero
  4 maart 2017 at 22:49

  Hey, ik wasvan plan om ook vandaag naar het kruidvat tegaan om crème’s voor het gelaat te gaan halen maar door omstandigheden er niet geraakt. Maandag ga ik deze ook halen ik ben ook benieuwd naar jouw ervaring hiermee. Laat het ons zeker weten meid!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: