Kids Spelen

NEW | Kinderwebshop Little Moustache viert één jarig bestaan!

Little Moustache

Little Moustache is binnen een jaar uitgegroeid tot een succesvolle webshop en richt zich op baby’s en kinderen tot en met zes jaar. In een jaar hebben zij meer dan 80.000 volgers op Instagram én Facebook. Little Moustache geeft jonge ontwerpers de kans om hun producten te verkopen via de webshop en daardoor naamsbekendheid te creëren.

Naast kinderkleding kun je bij Little Moustache ook terecht voor speelgoed, verzorgende artikelen en nog veel meer. Eigenlijk verkopen ze vooral echte musthaves voor hippe kinderen. Op dit moment is bijvoorbeeld de haai-slaapzak erg populair maar ook de klassiekers als speelpaarden en speeltapijten. Desondanks Little Moustache een webshop is, staat zij toch dicht bij haar klanten. Véronique Denys, die pas vorig jaar oktober is gestart met de webshop, hecht veel waarde aan transparante communicatie en blijft voortdurend investeren in nieuwe merken en producten. Het motto bij Little Moustache is dan ook: ‘’Life’s better with moustalicious vibes!’’

Naar aanleiding van het 1-jarig bestaan hebben zij nu een grote Give Away actie opgezet! Dit gebeurt in samenwerking met al haar leveranciers, onder andere: House of Jamie, Kids Concept, Roomblush, BabyBites, Mockies en veel meer. Er zullen voor meer dan € 1000,- aan prijzen worden uitgedeeld! Voor meer informatie ga je naar de website.

Persbericht

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Little Moustache
    19 oktober 2016 at 14:24

    Dankjewel voor de vermelding <3

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: