Lifestyle New in

NEW IN | URBAN DECAY – I HEART MAKE-UP – NYX – ESSENCE – SACHA

urban decay

Nog maar eens het bewijs dat beauty Facebook groepjes een no-go voor me zijn. Waarom? Omdat het resulteerde in een shopping uitje samen met La Mama en mijn zus en ik terug massa’s nieuwe beauty spulletjes heb. Allez, ik ben daar lang niet kwaad om hoor … Integendeel! Via dat groepje las ik dat Kruidvat een aantal I heart make-up productjes zou verkopen vanaf vandaag, alleen bleken die dus in sommige filialen al veel eerder te koop zijn. Omdat ik het dus echt, maar dan ook echt niet wou missen sprak ik met mijn mama en zus af om te gaan winkelen. Een beetje quality time met familie en doen wat ik graag doe = shoppen!

FIRST STOP

Ik pikte mijn mama op, reed naar mijn zus en van daaruit vertrokken we met de tram richting Gent centrum. Wat de eerste halte werd moet ik je normaal niet meer vertellen, maar om zeker te zijn = Kruidvat. En om preciezer te zijn de Kruidvat in de Langemunte. Daar ging ik meteen naar het Essence schap want daarnaast lagen de I heart make-up producten, want dat had ik dus gelezen in dat eerder vermelde groepje op Facebook. En daar lagen ze <3<3<3. De lipsticks, mascara en nagellak bracht ik ook mee. Het kleine chocolate bar palette en zeepjes vond ik niet in deze Kruidvat, maar meer op het einde van ons uitje in de Kruidvat in de Veldstraat.

I heart make-up

Links – Golden Bar (eyeshadow) – €7,99 | boven – Bronze & Glow – €5,99 | midden – Unicorns Heart (highlighter) – €5,99 | onder – Blushing Hearts (blush) – €5,99

Kruidvat

Douchegels – €12,99

Essence

Catrice nail lacquer – Go for Gold! – €2,99 | Essence Matt 03 WoW Effect – €2,39 | Essence Get BIG! Lashes Volume mascara (waterproof) – €2,59 | Essence Longlasting 27 Mystic Violet lipstick – €2,39

 

SECOND STOP

La mama en zus toonden heel veel interesse voor make-up bij Kruidvat en lieten vallen dat ze ook wel foundation en dergelijke zouden willen dus gingen we richting Nyx. Daar liet ik ze in de handen van een hele lieve verkoopster/MUA en vond ik ze nadien terug met een handjevol productjes. Nyx heeft budgetvriendelijke en goede producten dus ideaal voor hen om uit te testen en zien of het wat voor hen is. Uiteraard ging ik zelf niet de Nyx winkel buitengaan zonder wat voor mezelf duuuuuuss …. Tadaaaaa!

Nyx

Highlight & contour palette – €20,90 | Soft matte lip cream – € 7,20 | Liquid Suede – €20,80

THIRD STOP

De derde stop werd de Primark aangezien mama aangaf dat ze daar nog nooit was binnengegaan. Ze koos een aantal items uit, waaronder een paar schoenen en ik nam een paar ledlichtjes voor in een vaas mee, een make-upsetje voor Enora en een nieuw paar huissokjes aangezien ik er al een heleboel heb moeten weggooien. Ze waren tot op de draad versleten. Hiervan geen foto. Is uiteindelijk niet zo’n spannende buit. Tenzij je echt mijn sokjes wilt zien. 😉

FOURTH STOP

In de Langemunte vind je ook Sacha en dus wou ik daar even stoppen om eens te rond te kijken. Niet gedacht dat ik daar een iets of wat budgetvriendelijk enkellaarsje zou vinden die voldeed aan mijn eisen. Na wat heen en weer gewhatsapp met vriendlief besloten om ze te kopen en aan de kassa ook nog eens de verrassing krijgen dat ik er -20% op krijg met nog een tweede product zoals een juweeltje ofzo. Mamalief mocht van mij iets uit kiezen. En vriendlief is nu eindelijk blij dat hij verlost is van mijn zoektocht naar de perfecte enkellaars.

Sacha

Enkellaarsjes €109,99 (excl korting)

FIFTH STOP

De vijfde halte werd ICI Paris XL aan de Korenmarkt. Vanuit het raam zag ik de Urban Decay stand en ik had ervoor nog gezegd tegen mijn zus dat ik binnenkort de Naked 3 en Naked Smoky paletten kan overnemen van een vriendin, dus ik wou eens even gaan piepen. Uiteindelijk gingen we buiten met verschillende producten van UD! Mijn zus het Naked 3 palette en een corrector voor onder haar ogen en voor mezelf Naked, Naked 2 en een mega matte lipstick in de kleur Pandemonium. Mijn zus zal binnenkort haar Naked 3 palette op haar blog reviewen. De nagellak van BE Creative kocht ik bij ICI Paris XL in de Veldstraat.

urban decay

UD Naked – €51,90 | UD Naked 2 – €51,90 | UD Vice Listick Pandemonium €19,50 | Be Creative nagellak – €8,95

STOP 6-7-8

We stopten ook bij de Luikse wafelstand op de kerstmarkt, ik had nog niet gegeten en begon wel wat honger te hebben. Nadien wouden we naar Galeria Inno voor mijn zus, maar zij bleken niet mee te doen aan de zondagsopening. Dus stopten we nog eens bij de ICI Paris XL in de Veldstraat (dit noemde ik hierboven ook al) en daar vonden we wat ze zocht. Nadien nog eens bij de Kruidvat en daar vond ik nog het Bronze & Glow palletje van I heart make-up en de zeepjes (die we trouwens allemaal kochten ^^).

Het was een heeeeel gezellige namiddag, zeker voor herhaling vatbaar. De producten kocht ik niet allemaal zelf, maar sommigen zijn ook early christmas/new year gifts. <3 De beauty producten gaan hier uiteraard getest worden en zullen op hun tijd hier op de blog in een review verschijnen. Als er iets is wat je graag eerst wilt zien, let me know in the comments!

Happy Moments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nathalie
  13 december 2016 at 08:52

  Ik ben erg erg erg benieuwd naar die Urban Decay …

  • Reply
   Sarah
   13 december 2016 at 20:14

   Ik oooook! <3

 • Reply
  Johanna
  13 december 2016 at 15:44

  mooi he! Jammer dat Inno niet open was. Ik heb al spijt dat ik de Benefit adventskalender niet kocht toen ik er was :/ getwijfeld en laten staan.

  • Reply
   Sarah
   13 december 2016 at 20:13

   Al een geluk dat hij niet open was dan, ik was vergeten dat zij Benefit verkopen!

 • Reply
  Sandra
  13 december 2016 at 19:46

  Ik zie ernaar uit om ook te bloggen over onze leuke namiddag! Wat een aankopen en lieve verkoopsters!!! 😀 Can we do it again please?!! Hihi

  • Reply
   Sarah
   13 december 2016 at 20:12

   Zeker weten!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: