Lifestyle New in

NEW IN | TWINNING WITH MIRACLES BY ANNELIEN COOREVITS

Tijdens de persdagen ontdekte ik deze leuke rugzakjes uit de Miracles by Annelien Coorevits SS2018 collectie. Sindsdien stonden deze tasjes heel hoog op mijn verlanglijst. Het is vooral erg leuk dat het voorzien is voor moeder en dochter. <3Zoals ik al eens in een eerdere blogpost zei, twinning is winning. Enora vind het helemaal geweldig als we beide hetzelfde (of iets gelijkaardigs) aan hebben of dragen. En (niet zo heel) stiekem vind ik dat ook leuk om te doen. Deze Orlando rugzakken bestonden al in het zwart en roze, maar in het wit met parelmoerglans zijn ze helemaal geweldig! Uiteraard draag ik hem niet enkel met Enora erbij. Hij is heel handig voor een dagje shoppen of ander moment waar ik mijn handen vrij wil hebben en dus geen handtas wil of kan dragen. Al mijn nodige essentials passen mooi in de tas en hij is gewoon erg leuk om mee te pronken. ^^

BUNNY EARS

Je kan je vast voorstellen hoe enthousiast mijn kleine konijnenliefhebber was toen ze zag dat haar rugzakje konijnen oortjes heeft! Helaas is hij niet helemaal geschikt voor haar leeftijd, de bandjes zijn nog net iets te lang, maar daar vind ik wel nog iets op zonder drastische veranderingen te moeten doen. In elk geval zal ze er erg lang geniet van hebben, extra fijn!

Beide tassen hebben een zakje vooraan aan de buitenzijde, afsluitbaar met rits en ook eentje aan de binnenzijde. Aan de binnenzijde bind je aan beide kanten ook nog een vakje (zonder rits). De gebruikte materialen voelen erg stevig, moet ook wel aangezien het ook voor kinderen geschikt is. Enora doet ook niets liever dan de pailletten te keren en ook die bleven tot nu toe erg goed op hun plaats zitten.

VERKOOPPUNTEN

De juwelen en accessoires van Miracles by Annelien Coorevits worden verkocht in verkooppunten, je vindt de lijst hier.

De orlando rugzak zonder oortjes koop je voor €68,80 en met oortjes voor €59,80.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sofie Lambrecht
  29 maart 2018 at 10:43

  Oh die oortjes zijn KEI schattig!!

 • Reply
  Kool Family
  29 maart 2018 at 15:18

  Schattig de bunny ears!

 • Reply
  Valerie
  30 maart 2018 at 19:26

  Oh die zijn zo leuk! Kben vooral fan van die met oren! ?

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: