Lifestyle New in

NEW IN | SHOPLOG ZEEMAN

Vandaag trokken we richting Zottegem omdat ik graag eens de Zeeman XL wou bezoeken. Een Zeeman XL heeft een iets uitgebreider assortiment en ook heel wat meer interieur spulletjes. Benieuwd naar wat ik allemaal meenam?

Wat me als eerste opviel toen ik de winkel binnenstapte was hoe mooi alles lag. Zelfs al het ondergoed hing mooi aan een haakje. Bij de Zeeman om onze hoek ligt alles in zo’n grabbelbak. Soms vervelend om daarin de juiste maat te vinden. Het interieur kon me dit keer niet bekoren, maar ik ga er zeker nog eens langs als ik iets leuk zie in de folder. ^^

We kochten een aantal stukken kledij, spullen voor het huishouden en uiteraard ook nog wat leuke spulletjes voor Enora. Die voelt zich helemaal thuis in een zo’n winkel en komt dan telkens terug bij ons met iets nieuws. Het shoppen heeft ze alleszins wel mee van d’r moeder, haha.

HUISHOUDEN

Een aantal spulletjes voor in het huishouden. Ons huidig vergiet heeft al betere tijden gekend en dus vond ik dit modelletje wel leuk. Het kleintje leek me ideaal om de druifjes, blauwe besjes en dergelijke te spoelen voor Enora ze meeneemt naar school. De andere spulletjes nam ik dan maar mee aangezien alles zo mooi bij elkaar hoort. ^^

KIDS

Ondanks dat het vandaag sneeuwde kon ik het niet laten om deze leuke bikini en badpak mee te nemen. Het zonnebrilletje koos ze zelf. Ook een beertje, armbandje en halsketting koos ze zelf. De opbergzak kochten we dan ook maar om haar mess op te ruimen. ^^

KLEDIJ

Deze shirts moest ik gewoon hebben! De trui vond ik ook best leuk met die friemeltjes en Thierry kan altijd wel een trainingsbroek gebruiken.

INTERIEUR

Ik zag dit houten letterboard en ik kon het niet laten liggen. Lijkt me leuk om eens af te wisselen met de lightbox.

Ging jij al eens naar een Zeeman XL?

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Gwendelien
  17 maart 2018 at 19:43

  Leuk! Sinds ik mama ben, vind ik zeeman oprecht een leuk winkel. De letterbord heb ik van de week gekocht en over dat opberg mandje twijfelde ik. Zou die graag met een ander tekstje willen.

  • Reply
   Sarah
   17 maart 2018 at 19:44

   Er waren er nog twee met andere tekst en dan heb je er ook nog met ruitjes en gekleurde band onderin. Het is inderdaad een leuke winkel. ^^

 • Reply
  Kool Family
  17 maart 2018 at 20:02

  Ik had nog nooit gehoord van de Zeeman XL. Wel leuke aanwinsten, vooral de quote shirts!

 • Reply
  Yolanda
  18 maart 2018 at 08:39

  Leuke shoplog! Ik vind vooral de houten letterbak, weer eens wat anders dan de lightbox.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  20 maart 2018 at 10:44

  Een Zeeman XL! Die kende ik nog niet. Die zou ik ook graag eens bezoeken. Ik vind dat je leuke dingen hebt gekocht ook.

 • Reply
  Sofie Lambrecht
  26 maart 2018 at 19:29

  Leuke spulletjes!!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: