Lifestyle New in

NEW IN | NIEUWE ITEMS VAN BIJ ETOS

Afgelopen zondag was ik in Amsterdam voor het Bjornbloggerevent en bij het naar huis rijden wou ik eens even bij Etos passeren. Ik kan niet in Nederland zijn zonder bij Etos langs te gaan. Ik denk dat het toch wel eens tijd wordt dat we ook Etos filialen krijgen in België. Benieuwd naar wat ik allemaal mee bracht?

ETOS SHOWER CREAM


Vertelde ik al dat ik een zwak heb voor douche en bad producten? Nee? Wel bij deze weet je het. Een mooie verpakking, een mooie prijs, het haalt me allemaal over ondanks dat ik een heel voorraad in de kast heb staan en de komende twee jaar wel toekom. Maar hé, ik probeer ook graag wat nieuws uit en wissel tussendoor graag af.

Deze waren heel erg budgetvriendelijk, €1 per stuk! Daarom dat ik meteen de drie beschikbare geuren nam, ahum.

ETOS MASCARA


Een 1+1 actie op mascara. Don’t need to tell me twice. Zeker niet als het mascara is met een aangename prijs! Deze kosten €5,99 per stuk en momenteel dus 1+1 gratis! Er was al veel uitverkocht dus nam ik deze voor gevoelige ogen.

ETOS CORRECTOR PENS


Ik zag deze in een blog verschijnen en ik moest deze ook hebben. Ik bedoel komaan, zag je de verpakking! So beautiful. Inderdaad, mijn zwakte voor mooie verpakkingen is niet alleen bij douche en bad producten … Uiteraard ben ik heel erg benieuwd naar de werking van deze correctors. Doen ze wat ze beloven?

Deze corrector pens kosten €4,99 per stuk.

ETOS FIXING SPRAY


Last but not least … Omdat mijn Nyx fixing spray bijna op is bracht ik nog de limited edition fixing spray van Etos mee naar huis. Ik had eerst de standaard versie mee, maar toen zag ik de LE variant met kokosnoot. Niet dat ik een grote kokos fan ben, maar alweer, die verpakking.

Deze fixing spray kost ook €4,99.

Wat vinden jij van mijn buit? Heb jij ook zo’n zwak voor mooie verpakkingen? Gebruik je al één van deze producten?

snapshots

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  12 juli 2017 at 14:33

  Volgende keer ook xenos! 🙂 leuke buit!

 • Reply
  Saar
  12 juli 2017 at 15:39

  Ik ging er onlangs ook eens langs. Ik kocht de gewone setting spray van Etos en ben er heel benieuwd naar. Ben benieuwd naar de correctie pens.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  14 juli 2017 at 08:55

  De douchecreme heb ik geprobeerd, maar was niet zo goed als ik had gehoopt. Ik heb een vochtarme huid, en had er meer van verwacht. Maar het rook wel heel lekker.

  • Reply
   Sarah
   14 juli 2017 at 10:43

   Het ruikt inderdaad heerlijk! Goed inwrijven is dus de boodschap!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: