Beauty New in

NEW IN | MYLÈNE SHOPLOG

Een weekje terug was ik uitgenodigd voor een Mylène avond. Een uitnodiging die ik van harte aannam en waar ik met plezier heen ging. Ze hebben erg fijne producten en het is altijd wel een gezellig avond. Mylène onderging ook een facelift waarmee ze een jonger publiek willen aantrekken. Een goede move als je het mij vraagt! De verpakkingen zien er super uit.

MYLÈNE

De producten zijn beschikbaar via Home Parties. Een consulente komt dan bij je thuis, je nodigt een aantal mensen uit en ze geeft uitleg en advies bij de producten die ze in het assortiment hebben. Als je dan een aankoop doet, kan je een beperkte periode nadien ook online nabestellen. Na die periode kan je je login terug laten activeren als je hebt deelgenomen aan een volgende party.

Mylène bestaat sinds 1965. Toen waren ze gestart met een Mylène-olie die erg goed was voor droge huid. Intussen is dat uitgemond in een groot assortiment make-up, skincare en ook home artikelen.

JONGEREN | DOUCHE EN HAAR

Voor Enora bestelde ik het meest. Het is nu niet dat ze te weinig producten heeft om zich te wassen, maar het rook gewoon zo heerlijk. En het kind is nu zo blij met haar nieuwe producten. ^^


Ik kocht voor haar Tyto ShampooBubo Haarlotion, Oehoe waslotion. Bij de reeks hoorde ook nog een bodylotion maar deze sloeg ik deze avond nog over. Kwestie van rekening te houden met het budget. ^^

SHOWER FOAM | FROYA

Om mezelf te verwennen kocht ik de shower foam van de Froya lijn. Ik ben echt een grote fan van shower foams. Heerlijk zacht en de geur … geweldig goed.

BARISTA | SHAMPOO DAILY COFFEE

Tijdens de PR Speed Date een tijdje terug ontdekte ik al de nieuwe lijn voor mannen, Barista. Intussen is hij ook gelanceerd en kon ik het niet laten om de shampoo voor Thierry te bestellen. Het ruikt echt super goed. Ze hebben ook een leuke giftset met een toffe toiletzak, maar aangezien Thierry de handcrème al heeft, vond ik dat wat zonde.

PRAKTISCH | SPATELS

Omdat het super handig is en ik ze altijd misplaats kocht ik nog eens een setje spatels. Een hygiënische oplossing voor je verschillende crèmes in een pot. Zo hoef je er niet telkens met je vinger in maar kan je het product er uit halen met dat spateltje. Altijd handig om in huis te hebben!


Bij je bestelling krijg je ook altijd wat staaltjes om kennis te maken met andere producten. Dit x kreeg ik deze:


Gaan jullie graag naar Mylène avonden? Wat vinden jullie van de producten?

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nicole Orriëns
    21 november 2017 at 11:38

    Ik vind die uiltjes zo schattig op de verpakking. Alleen daarom vind ik dit al een leuk product.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: