Beauty Lifestyle New in

NEW IN | KRUIDVAT SHOPLOG | MAYBELLINE – CATRICE – ESSENCE – L’OREAL

De Kruidvat, ik kom daar altijd buiten met allerlei zaken. Meer dan dat ik eigenlijk echt nodig heb. Iedere keer opnieuw. Heb jij dat ook? Ik ging nu langs voor de Tattoo Brow van Maybelline. Na goede commentaren van meiden op Facebook besloot ik het ook te proberen. Maar zoals ik al zei, heb ik telkens nog wat extra mee, dus ik kocht ook nog een aantal lipsticks en de laatste mascara van L’Oréal.

TATTOO BROW MAYBELLINE


Oké, ik ga al spoilen alvorens ik begin aan mijn review over dit product, maar ik ben fan! Echt. Dit zal een vast product blijven in mijn stash. Het zorgt ervoor dat je jouw wenkbrauwen tot drie dagen niet meer dagelijks hoeft bij te tekenen. Niet veel tijd ‘s ochtends en sukkel je soms ook met je wenkbrauwen? Dit moet je hebben!

ESSENCE COAST & CHILL


Ik kocht de twee liquid lipsticks uit de limited collectie van Essence. Ze voelen erg fijn op de lippen en de kleurtjes zijn erg mooi! => AANRADER

CATRICE MATT LIP CREAM


Van de limited edition collectie van Catrice kocht ik ook een liquid lipstick. Als ik deze vergelijk met de lipsticks van Essence, gaat mijn voorkeur uit naar Essence. Deze is voelt ook goed aan en de kleur is mooi, maar ik heb het idee dat die van Essence beter dekken.

ESSENCE MATT MATT MATT LONGLASTING LIPGLOSS


Helemaal verliefd op deze kleur. Deze zit vast in het assortiment dus je hoeft je voor deze niet te haasten. Als je een mooie kleur zoekt voor dit najaar, dit is hem!

L’ORÉAL PARADISE EXTATIC MASCARA


De mascara waar iedereen het over heeft. De eerste keer toen ik deze wou kopen was hij helemaal uitgeput. Dus toen ik hem nu spotte (terwijl ik eigenlijk iets anders zocht en niet kon vinden), nam ik hem meteen mee. Intussen ben ik hem ook aan het testen dus ik kom binnenkort met een review!

Wat vinden je van mijn koopjes? Heb je hier ook productjes van?

little family of 3

*Ik kocht dit allemaal zelf bij Kruidvat, zonder sponsoring

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  26 september 2017 at 18:39

  U make me wanna spend moneeeey moneeeeyyyy

  • Reply
   Sarah
   26 september 2017 at 19:01

   Sorry not sorry

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: