Lifestyle New in

NEW IN | IKEA SHOPLOG #1

Ikea, ik ga er graag shoppen. Thierry iets minder doordat ik telkens de complete winkel wil doen in de plaats van meteen te gaan naar de plek waar ze hebben wat ik zoek. Ik ga liever doorheen de hele winkel, je weet nooit dat ik iets spot wat ik voorheen nog niet zag, toch? In het weekend kan het er druk zijn, maar als je zo op de avond gaat, valt dat daar erg goed mee. Je kan overal makkelijk door, geen lange wachttijden aan de kassa, … Benieuwd naar mijn buit?

Op mijn boodschappenlijstje stonden plastic boxen voor in Enora haar twee Stuva banken zodat we haar speelgoed beter kunnen sorteren. Het is ook de bedoeling om dat speelgoed te sorteren en weg te doen waar ze niet mee speelt of wat kwalitatief toch niet zo oké is. Verder stonden er ook nog ijslolly vormen op mijn lijstje, ze hebben er erg leuke waar je je eigen “Calippo” ijsjes mee kan maken. Doordat ik door de volledige winkel ben gegaan heb ik uiteraard terug wat meer mee dan gepland … So what else is new … 😉

VESSLA | box €4,99 – deksel €2,00

Dit zijn de boxen die in de Stuva bakken passen. Ik kocht er per box een deksel bij omdat ik het wel handig vind die te kunnen afsluiten, ondanks dat de boxen in een lade zitten. Op die manier kan je nog een box of spelletjesdoos op de box zelf plaatsen. De Vessla boxen nemen namelijk niet de gehele hoogte in beslag.

Ikea vessla

UTSPÄDD & CHOSIGT | €3,99 & €1,99

Links op de foto zie je de UTSPÄDD ijslolly vormen om je eigen “Calippo” ijsjes te kunnen maken. Rechts de Chosigt vormen om ijslolly’s te maken. Ze zijn goedkoop en goed! Nu kan ik meteen aan de slag met mijn boek 50 ijslolly recepten.

Ikea ijslolly

KALAS | €0,89 per set

Het kinderservies bij Ikea is echt wel oké en spotgoedkoop. Het mag in de vaatwas, magnetron en is veilig in gebruik. We hadden hier de drinkbekers al van, maar gezien de prijs dacht ik meteen ook maar de schaaltjes, borden en bestek mee te brengen. Ideaal ook als we eens een kinderfeestje/namiddag organiseren.

Ikea kalas

SÖTVATTEN & SPRITTA | €0,99 & €3,99

De strootjes (Sötvatten) zag ik al van ver liggen en ik vond de kleurtjes zo geestig dat ik ze wel moest meenemen. Of ik ze echt nodig heb, dat is een andere vraag, maar bon … Ze raken uiteindelijk wel op. Het is ook een dikker model dan gewoonlijk. Tof en ideaal voor in die drinkbekers die nu zo in zijn en waar ik er ook een tiental van heb staan … ^^ De Spritta citruspers had ik ook nog nodig, stond oorspronkelijk niet op mijn boodschappenlijstje, maar dat was dus iets waar ik bij het rondlopen op uit kwam en dacht “Juist! Dat moet ik ook nog hebben!”. Om de één of andere reden hadden wij geen citruspers … niet handig!

Ikea

SMYCKA bloemen | €1,99 tot €4,99

Tijdens mijn wandeling doorheen de winkel zag je allerlei vazen à la Bloomon gevuld met nepbloemen. Maar zodanig mooi dat het eigenlijk niet opviel! Er stond ook water in de vazen wat ook de illusie gaf alsof ze echt waren. Aangezien om de 14 dagen een nieuw boeketje bloemen te kopen op den duur wel wat geld kost, kocht ik me ook een aantal van die nepbloemen. Ideaal om toch het idee te hebben dat er een mooi boeketje op tafel staat, voor gelegenheden of af-en-toetjes ga ik uiteraard wel nog verse bloemen kopen. Wat vinden jullie van mijn boeketje?

Ikea bloemen

GLIS bak met deksel | €3,99

Om de kleinere zaken te kunnen sorteren van Enora haar speelgoed, denk bv aan Playmobil en Barbie onderdelen, kochten twee GLIS bakjes. Deze hebben sorteerbakjes met een vast deksel. Deze boxen passen ook perfect op de Vessla bakken in de Stuva lades! Nu nog de moed vinden op haar speelgoed te sorteren. 

Ikea glis
Dit was mijn Ikea buit deze keer. Wat vinden jullie van de items? Handig? Leuk? Laat het weten in de reacties.

Happy Moments

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  25 mei 2017 at 20:50

  De bloemen zijn echt leuk!

 • Reply
  Sylvia
  25 mei 2017 at 20:50

  Dat kinderbestek is super handig wij gebruiken dat ook! Succes met opruimen!?

  • Reply
   Sarah
   25 mei 2017 at 20:52

   Dank je! Ik kijk er niet naar uit, ik heb het gevoel dat ik (alweer) Pandora’s box ga openen. ??

 • Reply
  carrieremamma
  25 mei 2017 at 20:54

  Ik ben ook zo gek op de Ikea, al loop ik meestal wel meteen naar de afdeling waar ik moet wezen. Hebben ze die boxen ook in het blauw?

  • Reply
   Sarah
   25 mei 2017 at 21:11

   Ik geloof in vier kleuren! Als ik me niet vergis, roos, wit/transparant, groen en blauw.

 • Reply
  Fie, hola-nova
  25 mei 2017 at 21:16

  Dat om de “calippo” ijsjes te maken hebben wij ook! Erg handig 🙂 het bloemen ideetje ga ik misschien wel van je lenen 😉

  • Reply
   Sarah
   25 mei 2017 at 21:17

   Daar is deze blogpost voor hé, om mensen te inspireren. ??

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  25 mei 2017 at 23:00

  Dat bestek gaat hier ook nog goed mee ?. Ik ben de calipovormpkes vergeten oeps. Die bloemen zijn ook super

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 mei 2017 at 09:23

  Wauw, die bloemen! Om met de kinderen te spreken: ‘Wil ik! Wil ik!’

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: