Fashion Kids

NEW IN | DE FLUFFIEST MANTEL OOIT

Vriendin en blogcollega Charlene (mamavantweeblog) postte onlangs een blogbericht over een mantel die ze voor haar knappe dochter Aya kocht. Aangezien mijn zwak voor mantels, en vooral fluffy mantels, bezweek ik en kocht in hem ook voor Enora. Toeval wil dat hij net op dat moment ook nog eens in promotie stond. Dubbel YAY!

De mantel is gewoon geweldig! De foto’s op Zalando doen de jas echt geen eer aan, in het echt is hij minstens 10x mooier. En zacht. Het is ongelooflijk hoe zacht die is. Jammer dat hij er niet in volwassenmaat is want die mantel zou ik ook wel willen dragen. Hij is echt zo knap en vertelde ik al hoe zacht hij is? Hemels!

Intussen heeft Enora zo’n vier wintermantels. Twee “gewone” mantels, één donkerblauwe harige mantel en deze. Deze is wel een mantel die ze niet op school mag aandoen. Volgens mij is die na een uur pottenzwart als ik haar die laat aandoen voor school. Hij is gelukkig nog lekker ruim waardoor ze er minstens twee winters mee zal kunnen doen. Een oversized mantel mag altijd.

IT’S SO FLUFFY I’M GONNA DIE

Hij heeft geen kap, wat misschien voor sommigen een nadeel zal zijn, maar daarvoor bestaan er uiteindelijk mutsen. Nu moet ik wel nog een leuke variant vinden die er mooi bij past. Alle redenen om te shoppen zijn goed. ^^

De jas heeft een mooie roze voering en sluit door middel van 4 drukknopen. Je zou denken heel handig voor de kindjes, dat klopt, maar toch sluit hij niet heel erg makkelijk doordat het echt een lekkere dikke vacht is. Maar een beetje oefenen en dat zal vast ook wel lukken.

Je kan de mantel kopen bij Zalando, hij is van het merk Friboo. Afhankelijk van de maat kost hij 32,45 euro of 35,95 euro.

little family of 3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  22 oktober 2017 at 12:27

  Ze staat er geweldig mee ??

 • Reply
  Sofie van Mama ABC
  22 oktober 2017 at 21:16

  zaaaaaaaaaaaaalig!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  24 oktober 2017 at 09:24

  Oh wat een heerlijk manteltje lijkt me dat. Net alsof je omhelst wordt stel ik me zo voor.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: