Lifestyle New in

NEW IN | ALIEXPRESS SHOPLOG #1

Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel een Aliexpress verslaving heb. Je kan er heel wat op terug vinden voor een kleine prijs. En dan bedoel ik niet meteen namaak spullen ofzo. Maar gewoon, kleine gadgets. Kleine spulletjes die we op dat moment zoeken en waarvan we weten dat we dat gemakkelijk bij Aliexpress kunnen terugvinden. Kijk je mee naar wat ik er deze maand kocht?

DOLLHOUSE GADGETS

As you already know … ben ik al eventjes bezig met het poppenhuis voor Enora. Het meeste maakten we zelf met de 3D-printer of met hout (al ben ik met dat laatste nog bezig), maar hier en daar kon ik toch een Aliexpress gadget gebruiken.

KEUKENROBOT


Deze leuke keukenrobot scoorde ik voor €1,70 op Aliexpress en hij voelt vrij goed aan. Ik overweeg nog om hem een ander kleurtje te geven.

CARTOON CATS


Dit is een set grappige katten en deze scoor je hier voor €2,20.

BADKAMER SPIEGEL


Ik vroeg me al even af waar ik een ronde spiegel zou vinden die het ideale formaat heeft voor een poppenhuis. Toen kreeg ik van iemand de tip om dit model van mobiel spiegeltje te kopen. Het zit in een zacht nepleren hoesje waardoor je de spiegel er makkelijk kan uit knippen. Je kan hem hier vinden voor €1,01.

HAAR-ACCESSOIRES

Enora vraagt altijd naar prinsessenhaar dus was het hoog tijd om eens wat leuke haar-accessoires aan te kopen. En welk meisje houdt nu niet van strikjes?

HAARBANDJES


De haarbandjes vond ik hier voor maar €0,68 per stuk!

HAARSPELDJES

Het glitter haarspeldje kost … en de andere haarspeldjes kosten €1,53 per stuk

FASHION

SHIRT


Deze shirt vond ik zo leuk en hij valt best wel mee van kwaliteit. Ik moet hem wel nog even wassen en zal dan wel zien of hij mooi blijft. Je kan hem hier vinden voor €3,55 (er komt wel nog €2,87 verzending bij).

SOKKENIk kocht een heleboel sokjes voor mezelf. Zwarte netkousjes met strik en glitterkousjes met strik. De glitterkousjes waren €1,31 per stuk en de netkousjes €0,81 per stuk.

Zo, dit was mijn Aliexpress buit van deze maand. Er lopen nog een aantal bestellingen, van zodra deze binnen zijn kan je hier een nieuwe shoplog van vinden.

Happy Moments

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kool Family
  25 juni 2017 at 16:39

  Leuke spulletjes. Vooral de kousjes vind ik supertof!

 • Reply
  lynn
  25 juni 2017 at 17:05

  Ik koop ook graag bij ali express, lekker goedkoop snuisteren! ? komt er een foto op je blog als het poppenhuis af is? Ik vind het er heeeel mooi uitzien!!

  • Reply
   Sarah
   25 juni 2017 at 17:22

   Hi Lynn. Eens hij volledig klaar is komt er een blogpostje online. We zijn er bijna. ?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  27 juni 2017 at 10:04

  Het is ook allemaal geen geld zeg! Ik vind die poes schattig zoals die daar op dat tapijtje ligt : )

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: