Mama

NEW | FRAGILE & EVA MOUTON

Fragile

Persbericht: Zwanger zijn is een hele bijzondere fase in je leven. Negen maanden bereid je je voor om voortaan als gezin door het leven te gaan. Maar naast at romantische gegeven, zorgt die zwangerschap ook wel voor veel bekijks en mag da zwangere buikje ook wel eens ludiek in de kijker gezet worden. Fragile klopte aan bij Eva Mouton voor een frisse interpretatie met een leuke samenwerking tot gevolg.

Twee sweaters in de herkenbare Eva Mouton stijl zetten het romantische én het grappige aspect van een zwangerschap met een leuke knipoog in de verf. Op de ene staat een lieflijk familietafereel, op de andere staat een watermeloen met het duidelijke bijschrift ‘not carrying a watermelon’. De sweaters zijn gemaakt in een lichtgrijs katoen, heerlijk zacht en extra lang voor veel draagcomfort én na de zwangerschap perfect door te dragen als sweaterjurk of oversized op een smalle skinny. Leuk om te hebben en leuk om te geven!

Het shoppen zelf kunnen de zwangere fashionista’s voortaan doen met de speciale tote bag met het opschrift ‘Baby is the new black’. Tot 1 december krijgt ieder die een sweater koopt er trouwens gratis een tote bag bij! Tijdens de eindejaarsperiode worden de etalages van Fragile in Antwerpen, Gent en Lier ook onder handen genomen door Eva Mouton. In de feestperiode komen veel zwangere vrouwen samen met hun (schoon)mama shoppen. Om ons eraan te herinneren dat we deze gezellige momenten moeten koesteren, zullen er verschillende herkenbare, grappige en lieve scènes getekend worden op de etalages, waardoor Eva Mouton zich zelf baseerde op het shoppen met haar mama.

Je vindt de limited edition stuks vanaf 15 november in de Fragile winkels en geselecteerde verkooppunten of online.

Sweater Family (S-M-L): €79
Sweater Watermelon (S-M-L): €79
Tote bag: €10

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: