Beauty Lifestyle

NEW | Escape to Paradise met de nieuwe Secrets of the World™!

Secrets of the World

Haal adem. Ontspan. Droom weg. Laat The Body Shop je meevoeren naar een plek vol rust en sereniteit. Onze unieke lichaamsverzorgingslijn Secrets of the World™ is geïnspireerd op traditionele schoonheidsrituelen uit verschillende uithoeken van de wereld. En wat is een betere plek om ze na te bootsen en te genieten van de ultieme wellness-ervaring dan jouw eigen badkamer?

Bij The Body Shop geloven wij dat de meest afgelegen plekken op aarde ons kunnen helpen ons dagelijks leven te verrijken. Deze speciale, prachtig verpakte collectie vangt de essentie van natuurlijke schoonheid in haar meest diverse en betoverende vorm. Van de rustgevende zonsopgang in Hawaï tot de zoete bloemengeuren in Japan en de verkwikkende koelte van de Dode Zee: leun achterover en droom weg met Secrets of the World™.

Omdat het ontspannen van je lichaam begint met rust in je hoofd hebben we inspiratie gezocht in drie traditionele schoonheidsrituelen die de zintuigen kalmeren. Verminder dagelijkse stress met het Relaxing Ritual, geef je geest en lichaam nieuwe kracht met het Revitalising Ritual en focus op innerlijke rust en positiviteit met het Blissful Ritual.

Secrets of the world

Blissful Ritual

VOEDENDE SCRUB-IN-OIL
MET BRAZILIAANSE CUPUAÇU UIT DE AMAZONE (350 G – €24)

Rijk aan vetzuren en polyfenolen: de noot van de cupuaçu is het geheim uit de Amazone voor een gladde, stralende en diep gevoede huid en een essentieel onderdeel van het Bliss-ful Ritual.

Een voedende laag rijke olie verbergt een dikke, gestructureerde laag zoutkristallen. Deze lagen kunnen met elkaar gemengd worden, zodat je het exfoliëren kunt aanpassen aan de behoefte van jouw huid. Of je nu licht je decolleté wilt scrubben of gericht je droge ellebogen wilt aanpakken: de scrub zorgt voor een gladde, stralende en diep gevoede huid met een nootachtige, luxe geur – waarop je perfect onze Hawaiian Kukui Cream aan kunt brengen.

Secrets of the World

Revitalising Ritual

ATLANTIC SEAWEED GEL CREAM
MET ZEEWIER UIT DE ATLANTISCHE OCEAAN (350 ML – €26)

Aan de kust van de Atlantische Oceaan geloven vrouwen in de kracht van de zee en haar mineralen en planten om hun huid te hydrateren en te revitaliseren. Daar zijn wij het volkomen mee eens. Daarom hebben we de kunst van het thuis gebruik maken van de goedheid van de oceaan geperfectioneerd. Koel af na een lange dag en verwen jezelf met het Revitalising Ritual.

De lichte en verfrissende gel cream bevat zeewier en menthol, en verandert in water wanneer deze wordt aangebracht op de huid. Je zintuigen ontwaken direct. De lichte moisturizer versterkt het lichaam en de aquatische geur is perfect om onze Mediterranean Sea Salt Scrub overheen aan te brengen.

Secrets of the World

Relaxing Ritual

AFRICAN XIMENIA SCRUB
MET AFRIKAANSE XIMENIA-OLIE (350 ML – €22)

Ximenia-olie is rijk aan oliezuren en biedt de perfecte bescherming voor een huid die is blootgesteld aan barre omstandigheden die de huid kunnen uitdrogen, of het nu de natuurlijke hitte is, de Zuid-Afrikaanse wind of de stedelijke ‘jungle’. De Ximenia-boom staat in Afrika bekend als de ‘Levensboom’ vanwege de verzachtende eigenschappen van de olie. Deze milde body scrub zorgt dan ook voor een glanzende, gladde huid. Breng vervolgens de Japanese Camellia Cream aan.

De nieuwe Secrets of the World™-producten zijn verkrijgbaar vanaf 27 september in onze winkels en online op thebodyshop.nl. Deze producten zijn niet verkrijgbaar in onze outlets.
Persbericht

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: