Beauty Lifestyle New in

NEW IN | BEAUTY & SKINCARE SHOPLOG | KRUIDVAT & ICI PARIS XL

De voorbije twee weken ging ik twee maal langs bij Kruidvat en passeerde ik ook eens bij ICI PARIS XL. Ik kocht er een aantal skincare products, make-up maar ook producten voor mijn haar. Benieuwd naar wat ik allemaal in mijn winkelmandje stopte?

SKINCARE

shoplog kruidvat
Dit is mijn favoriete deodorant, de Rexona Maximum Protection. Deze werkt voor mij super goed, waarbij andere deodorants het vaak toch snel laten afweten.

shoplog kruidvat
Deze Garnier Skin Active Hydra Bombs stonden hier al lang op de wishlist om uit te proberen. Deze keer vergat ik het (eindelijk) niet en bracht ik ze mee. Benieuwd of ze echt zo goed zijn als iedereen beweert.

shoplog kruidvat
Zomer, maar benen die veeeeeel trager bruinen dan de rest van mijn lichaam. Na veel positieve dingen te hebben gelezen over deze selftan van St. Moriz besloot ik het eens uit te proberen. En het werkt geweldig!

shoplog kruidvat
Dit pakketje kreeg ik gratis omdat ik x aantal producten van bepaalde merken heb gekocht. Best een leuk zakje, alleen jammer dat niet alles mini formaat is maar dat sommige staaltjes zijn. Maar hé, het was gratis …

HAIRCARE

shoplog kruidvat
Batiste droogshampoo! Deze droogshampoo helpt me om mijn haar niet dagelijks te hoeven wassen. Op een andere blog zag ik veel positiefs over de droogshampoo van het merk Colab, dus die wil ik ook eens uitproberen. Benieuwd of ik hem ook beter zou vinden dan mijn favoriet Batiste.

shoplog kruidvat
Niet voor het haar op m’n hoofd, maar voor m’n wimpers. Dit Super Lash Serum van Kruidvat schijnt THE BOMB te zijn dus ik dacht laat ik het eens proberen! Momenteel gebruik ik Careprost (goedkopere variant van Latisse) en dat werkt, maar deze van Kruidvat is vast wat veiliger en goedkoper.

shoplog kruidvat
Invisibobbles! Ik kocht er eindelijk en ze bevallen me goed!

MAKE-UP

shoplog kruidvat
Deze Essence Matt Bronzing Powder (darker skin) vond ik er zo mooi uit zien en voor het formaat spotgoedkoop! Deze helpt me om mijn iets te lichte foundation warmer te maken.

shoplog kruidvat
Deze Catrice All Matt Plus Shine Control Powder kocht ik in twee verschillende tinten (Warm Beige & Sand Beige) omdat ik niet zeker was welke ik nodig had. Uiteindelijk kan ik ze beide wel gebruiken. Er zijn ook nog twee lichtere kleuren.

shoplog kruidvat
Ik had geen vloeibare concealer meer dus ik bracht deze Essence Camouflage Full Coverage Concealer mee naar huis in de kleur nude (er is ook nog een ivory).

shoplog ici paris xl
Dit Temptation Make-up palette van BE Creative had ik online al eens gespot en ik vond het toen al een ideaal palette voor romantische looks. Het palette was €15 dus ik vond dat best oké van prijs voor 6 oogschaduw tinten en 2 blushes.

shoplog ici paris xl
Mijn foundation was op dus had ik nood aan een nieuwe. Omdat ik graag af en toe eens van merk/type verander en iets nieuws uitprobeer kocht ik nu de Yves Saint Laurent Encre de peau. Ik laat jullie nog wel weten in een review of deze mij bevalt.

Zo, dit was mijn shoplog. Wat vind je van de producten? Ben je ergens nieuwsgierig naar? Is er iets wat jij al hebt geprobeerd? Hoe beviel het je?

vichy

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Esra
    8 juli 2017 at 18:36

    Hele leuke producten heb je gekocht. Ben heel benieuwd naar het palette, die ziet er erg mooi uit!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: