Lifestyle New in

NEW IN | ALIEXPRESS SHOPLOG #2

Aliexpress … Eerlijk, het is een verslaving. Je vindt er werkelijk alles op aan kleine prijsjes. De meningen over Aliexpress zijn erg verdeeld. De ene is er absoluut tegen, de ander koopt er alles op en dan heb je mensen zoals ik. Die op zoek gaan naar kleine en leuke accessoires. Benieuwd naar wat hier allemaal is toegekomen in de maand juli? Kijk snel verder!

BENTO MADNESS

Ik kocht een hele hoop zaken ter voorbereiding van school en voornamelijk om de lunch van Enora zo leuk mogelijk te maken. Ik kocht net op het einde van het vorige schooljaar een Yumbox Tapas voor Enora. Jawel, meteen de grootste variant, zo is hij later ook nog groot genoeg en als we straks ook nog een andere hebben kunnen we onderling wisselen want eigenlijk wil ik ook een Yumbox.

Op Aliexpress zocht ik dus naar een aantal leuke gadgets om mee te kunnen geven in die Yumbox. Leuke prikkers, handige tools om vormpjes uit te prikken en nog veel meer. Uiteraard kocht ik ook nog een aantal andere zaken.

Eiervormpjes


Ik kocht een pakketje met eiervormpjes. Het enige stomme is dat de eieren van mijn eigen kippen (zijdehoen) eigenlijk net te klein zijn om gebruik te maken van deze vormen … Maar ze zijn ook leuk om te gebruiken met (sushi)rijst.

Prikkers


Deze leuke prikkers/vorkjes zijn toch wel een must have in een bentobox. ^^

Dieren
Ogen

Hartvormige pannenkoeken


Dit is een silicone pannenkoekenvorm. Zo hebben je pannenkoeken de vorm van een hartje. Super schattig en ook leuk om mee te geven in de yumbox. Havermout/banaanpannenkoeken zullen hier vaak op het menu staan!

Unicorns


Tjah, dat we hier dol zijn op unicorns, dat moet ik je niet meer vertellen. Daarom kocht ik ook deze vormpjes. De roze was iets kleiner dan dat ik me had voorgesteld. ^^

Roze vorm
Metalen vorm

Brooduitstekers met stempel


Iemand in een Bento groepje wees me op deze leuke uitstekers met stempel. Deze gebruikte ik ook meteen voor de lunch op Enora haar eerste schooldag. ^^

Sleutelhanger


Leuke sleutelhanger gemaakt met nepbont! Maar helaas is hij intussen al gesneuveld. Normaal kan ik hem wel nog herstellen.

Meloenballetjes


Al vaker zag ik telkens balletjes uit meloen voorbijkomen maar geen idee hoe ik dat ook kon maken. Dus ik ging op zoek. Veel shops bieden het aan voor een prijs tussen de 10-15 euro maar om sporadisch eens wat balletjes te maken vond ik dat wat veel. Nu heb ik voor nog geen euro een melon scoop om balletjes te maken.

Sokken


Nooit geen alleenstaande sokken meer met deze handige ringetjes. Je stopt je paar sokken door het gaatje, gooit ze zo in de wasmand, wasmachine en droogkast. Voor altijd bij elkaar. <3 Klik hier.

Apéro


Deze schattige walvis met prikkers vond ik tijdens mijn bento zoektocht. Ik vond hem wel leuk voor als we hapjes serveren dus kocht ik die ook maar. ^^

Wat vind je van mijn koopjes? Zit er iets nuttigs voor jou bij?

rodial

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  4 september 2017 at 06:52

  Super leuke spullen! ?

 • Reply
  Yolanda
  4 september 2017 at 07:39

  Wat een leuke bento spulletjes allemaal ! Moest wel lachen om de sokken ringetjes, ik dacht eerst hoe ga je die gebruiken voor de lunch ?

 • Reply
  Johanna
  4 september 2017 at 07:57

  Die bento-accessoires zijn de max! Tot nu toe keek ik enkel naar haarspeldjes op Ali express. Ik had nog niet aan bento-stuff gedacht met als gevolg dat ik een beperkt assortiment dure importspulletjes van op een beurs heb dat ik niet naar school durf meegeven! dus dit inspireert me wel.

 • Reply
  Chantal
  4 september 2017 at 12:26

  O wat een leuke spulletjes zeg! Die prikkers zijn zo vrolijk, die wil ik ook wel. Ik vind dat je leuke aankopen hebt gedaan!

 • Reply
  Merel
  4 september 2017 at 12:40

  Leuke items! Die sokkenringetjes vind ik nog wel de handigste. Zat afgelopen weekend weer te mopperen dat het lijkt of de wasmachine en droger die sokken opeet. Onbegrijpelijk!

  • Reply
   Sarah
   4 september 2017 at 17:26

   Ongelooflijk hé! Ik versta het ook niet, vandaar dat ik op zoek ging naar een hulpmiddeltje ?

 • Reply
  MC Kleuver
  4 september 2017 at 17:26

  Ik koop eigenlijk vrij weinig bij AliExpress. Omdat er meestal niks van snap, haha. Mijn Harry Potter outfit komt er wel vandaan.

  • Reply
   Sarah
   4 september 2017 at 17:27

   Oh echt?! Als ik je op weg moet zetten roep je maar ?

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  4 september 2017 at 19:24

  leuke aankopen!
  ik koop ook altijd super veel spulletjes op aliexpress
  die sleutelhanger is zooo leuk

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Annemarel
  4 september 2017 at 20:28

  Ik ben echt super fan van Alie. Die brooduitstekers ga ik ook kopen. Een simpele manier om het net even iets leuker te maken

 • Reply
  Fleur
  4 september 2017 at 23:59

  Goed idee om bij Ali Express te kijken naar Bento spulletjes! Ik vind de eenhoorn uitstekers erg leuk en of de sokringen ook echt werken hoor ik graag

  • Reply
   Sarah
   5 september 2017 at 07:44

   De sokringen werken zeker! Bij de sneakerkousjes van de dochter iets minder, maar bij haar gewone sokken en volwassen sokken zijn ze ideaal!

 • Reply
  Emmy
  5 september 2017 at 07:58

  Jep de bento deed ik ook, gewoon omdat ik niet weet of het me lukt en de moeite is, dan wil ik ook geen stukken van mensen betalen ervoor.

  • Reply
   Sarah
   5 september 2017 at 08:04

   Inderdaad! En als je ziet wat de webshops vragen voor de prikkers … dan koop ik liever meerdere sets bij Aliexpress. ?

 • Reply
  Lotte
  5 september 2017 at 08:21

  Misschien moet ik het bento toch maar weer is oppakken voor de mini. Super leuke aankopen zeg!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  5 september 2017 at 09:46

  Vooral die dingetjes om sokken bij elkaar te houden vind ik een goede aankoop. Dat is ook hier een probleem.

 • Reply
  Bianca
  6 september 2017 at 12:19

  Je hebt hele leuke spulletjes gekocht! Heb gister avond flink geshopt op Ali, hopelijk is het snel binnen x

  • Reply
   Sarah
   6 september 2017 at 15:05

   Benieuwd naar wat je allemaal kocht!

 • Reply
  Diana
  6 september 2017 at 12:30

  Aaach die Walvis met prikkers is echt zo onwijs leuk. Ik ga die even opzoeken haha. En ook de siliconen vorm voor de pannenkoeken, vet leuk.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: