Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #9

Klik verder om te kijken naar de snapshots van deze week.

ALIEXPRESS SHOPLOG

snapshots

Mijn Aliexpress shoplog viel blijkbaar erg in de smaak, tenminste, zo bleek toch uit mijn bezoekcijfers. Aangezien jullie deze massaal hebben bekeken zal ik deze ook maandelijks herhalen.

FOUNDATION

snapshots
De twee foundations die ik in omloop had waren beide met een week verschil compleet op, dus was het tijd om een nieuwe te halen. Ik koos voor de Encre de Peau van Yves Saint Laurent.

GEWICHT

Deze week bereikte ik eindelijk de 7 vooraan op de weegschaal en ben ik in totaal ook 7 kg kwijt!

LAATSTE DAG IN DE PEUTERKLAS


Vrijdag was de laatste dag in de peuterklas. Vanaf volgend schooljaar gaat Enora naar de eerste kleuterklas. Ze vierden de laatste dag met een dansje voor de ouders.

ZEB SHOPPING

snapshots
Ook deze week ging ik eens langs bij ZEB om de solden te checken. Ik ging dit x naar het filiaal dicht bij m’n moeder. Het aanbod verschilt namelijk hier en daar wel. Ik bracht terug een aantal leuke stuks mee. ^^

FOLLOW FRIDAY

snapshots
Vrijdag deed ik mee met Follow Friday op Instagram en eigenlijk wil ik dit wel vaker doen. De bedoeling is dat je telkens met een groepje van vijf een collage maakt, de andere accounts hierin tagged en dit dan shared in je feed. Dit om jouw volgers te stimuleren om de andere accounts ook te gaan volgen. De post laten we twee weken staan. Zin om hieraan deel te nemen? Laat het weten!

ST. MORIZ

snapshots
Ik probeerde voor het eerst de zelfbruinende mousse uit van St. Moriz en ik moet zeggen: I LIKE! Brengt heel aangenaam en makkelijk aan en het kleur is mooi. <3

WOONKAMER

snapshots
Als je me volgt op Instagram heb je het vast al geweten, maar onze nieuwe sofa kwam vrijdag toe en gisteren schilderden we nog even onze woonkamer. En ik ben zoooo verliefd op de ruimte nu. Hier en daar wil ik nog wel wat dingetjes veranderen, maar hé, het mooie begin is er al. ^^

KIPPEN

Van dit heb ik geen foto, maar afgelopen zaterdag zaten mijn kippen helemaal in het water in hun nachthok. Hoe? Blijkbaar kan er ergens water naar binnen sijpelen wat voor een overstroming zorgde toen het ‘s nachts zo hard had geregend. Je weet dat ik met piepkleine kuikentjes zit dus dit was echt niet ideaal. We zijn dan ook onmiddellijk naar de zelfbouwmarkt gereden om materiaal zodat we een goed afdak konden maken. Gisteren en vannacht heeft het ook geregend en mijn vrolijke bende zat helemaal droog. Missie geslaagd!

Dit waren mijn snapshots. Nu ben ik erg benieuwd naar jouw week? Hoe was het, wat deed je?

snapshots

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: