Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #7

snapshots

Klik verder om te lezen wat ik afgelopen week heb gedaan.

HARRY MALTER

img_7584

Maandag gingen we naar Harry Malter in Heusden. We hebben er een abonnement, het was goed weer en dus was het een goed moment om nog eens te gaan.

POPPENHUIS


Het poppenhuis van Enora krijgt meer en meer vorm. We proberen met de 3D printer zoveel mogelijk zelf meubeltjes te maken, dus dat duurt wel eventjes … Geduld hebben is de boodschap (ahum).

VADERDAG


Al de vaderdag cadeautjes kwamen op tijd toe of kreeg ik op tijd afgewerkt. HOERA!

NIEUWE ZETEL


Zaterdag gingen we langs de meubelzaak, eens kijken of er daar een leuke budgetzetel te vinden was. Een budgetzetel die in mijn interieur past, een zetel die is zoals ik (ongeveer) in mijn gedachten heb en budget aangezien we nog steeds vier katten en een hond hebben. Hij moet nog geleverd worden wat nog eventjes zal duren, maar we kijken er in elk geval al naar uit!

MASCHA PLANNER


Mijn Mascha planner en toebehoren (pastel stiftjes) kwamen deze week ook toe! Misschien kan ik nu al mijn afspraken en blogs beter bijhouden? #chaoot

DIEET

img_7716

Sinds donderdag ben ik terug aan het diëten, intussen dus bijna een week. Tot nu ben ik al 4kg kwijt dus ik heel blij! Mijn laatst gekochte broek zit net wat beter. ^^

Zo, dit was ‘My week in snapshots’. Hopelijk heb je net als ik genoten van je week! Je mag er altijd wat over vertellen in de reacties hieronder. Interactie is leuk!

Happy Moments

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Saar
  14 juni 2017 at 20:33

  Je poppenhuis gaat Supermooi zijn. Die planner van Mascha ziet er handig uit.

 • Reply
  Stephanie
  15 juni 2017 at 11:15

  Ooooh dat poppenhuis ?

 • Reply
  Zohra
  18 juni 2017 at 19:26

  Dat poppenhuisje is inderdaad zalig! <3

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: