Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #4

my week in snapshots

Klik verder om te zien wat ik afgelopen week heb gedaan.


Het laatste kuikentje van m’n extra kip wat extra vertroeteld. Het was wat zwakker dan de rest en kon niet goed mee. Intussen was het al vier dagen oud en dus was het wel tijd voor actie. Met een papje ei en ORS heeft het de energie gevonden om zelf te eten en intussen kan hij goed mee met de anderen! Hij is nog steeds wat kleiner en krijgt wat minder snel veertjes, maar hé. Het gaat toch al de goede kant uit! Vrijdag zijn ze alweer 2 weken oud!


Ik organiseerde een leuke give-away voor jullie! Tot zondag maak je kans op 5 Rimmel nagellakjes in samenwerking met Rita Ora via Instagram! Doe zeker mee en spread the word!


Mijn Trut trui kwam toe! Mijn zus en ik hebben genoten van de korting en dragen beide met trots onze Trut trui. ^^ Ik heb de linkse en mijn zus de rechtse.


Er zijn leuke shirtjes bij Hema voor de kids en mommy’s en dus ging ik even langs met een cadeaubon die ik nog liggen had. Meteen ook de moment om een goodiebag voor mijn mama haar moederdag samen te stellen.


Mijn dochter gelukkig maken met ringen van Frozen. Handig zo’n Zeeman winkel vlakbij!


Zaterdagvoormiddag brachten we een bezoek bij Ikea. Ik moest en zou een poppenhuis hebben voor Enora (en stiekem ook wel voor mezelf). Uiteraard bracht ik niet enkel dat mee. Ook een kapstop voor aan de muur in de inkomhal, een plantenstandaard met 6 potjes waar ik mijn make-up kwasten in ga bewaren, twee Besta kasten uit de koopjeshoek die ideaal zijn voor onze inkomhal (je zag deze al verschijnen bij de Instagram stories) en nog andere prulletjes. Ja, de muur moet nog geschilderd worden en onze vloer ligt nog niet volledig. Voor de vloer wachten we eerst tot de nieuwe voordeur er in zit.


In de namiddag was het dan tijd voor een verjaardagsfeest in een bowling arena.


Enora haar Playmobil Fairies boot is die week ook toegekomen. Ze is al een hele tijd helemaal into prinsessen en feeën dus dit was echt een winner. Super content was ze.

Zo, dat was mijn week. Iets later online dan gepland, ahum … Maar bon, hij is er. ^^
Hoe was jouw week?

Happy Moments

Uitgelichte foto van Shutterstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: