Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #3

my week in snapshots

Klik verder om te zien wat ik deze week heb gedaan.

Mijn kleine prinses kreeg deze week oorbellen. Ze zaagde en klaagde al weken aan een stuk om mooie oorbellen te krijgen. En aangezien ik mezelf had opgelegd dat eens ze er naar vroeg ze er mocht hebben. Ze wou ze blijkbaar zo graag dat ze tijdens het plaatsen van de oorbellen geen enkele kik heeft gegeven! Ze knipperde niet eens met haar ogen, zo flink was ze! Dubbel en dik verdiend, die oorbellen.


In mijn eerste editie van My week in snapshots zei ik al dat één van m’n kippen aan het broeden was. Nou, deze week zijn de eieren uitgekomen! Wel, toch 4 van de overgebleven 8. De overige 4 bleken niet bevrucht/vroegtijdig afgestorven. Woensdag kwam de eerste en donderdag de overige 3. Wat een liefjes. <3 Eentje is helaas wel niet helemaal goed (die met vlekjes op de rug), maar we zijn aan het proberen om hem erdoor te krijgen. Duimen jullie mee?

Bij kruidvat kocht ik ook nog een oogschaduw palette. Ik ging eigenlijk voor andere dingen maar plots zag ik hem liggen! Er was ook een andere versie, maar deze was helaas al uitverkocht. Misschien dat ik hem in een andere Kruidvat wel nog eens spot.
Zaterdag was het mooi weer dus besloten we last minute te BBQ’en. Altijd heerlijk! Het heeft me onzettend goed gesmaakt, hopelijk hebben we snel meerdere dagen goed weer en kunnen we dat vaker herhalen. ^^


Deze week ontving ik ook een pakket met verzorgingsproducten. Het is ook lekker budget! Binnenkort vertel ik er meer over in een blogpost!

Hoe was jullie week?

Happy Moments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    12 mei 2017 at 10:48

    Wat een mooie kip heb jij zeg! Veel mooier dan onze gewone bruine.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: