Events Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #15 | BEAUTY EVENT – SHOPPING – FEEST

We hebben alweer een leuke week achter de rug. Een event waarbij ik iemand mocht meebrengen als plus één. Een beetje gaan winkelen, dan ook nog lekker eten en een verjaardagsfeest. Wat wilt een mens nog meer? 😉 Benieuwd naar wat ik deze week allemaal deed en naar welk event ik kon gaan? Lees snel verder!

EVENT: REMINGTON 80 YEARS + SHOPPING GENT

Remington bestaat dit jaar 80 jaar en dat vierden ze met een geweldig beauty feest. Voor dit event mocht ik een plus één uitkiezen en ik koos voor Charlene van mamavantweeblog. Intussen mag je ons al vrienden noemen en zien we elkaar geregeld wel eens. En als we elkaar niet zien dat zitten we wel tegen elkaar te keuvelen via whatsapp. We spraken al vroeg in de namiddag af en zakten eerst nog af in Gent om een klein beetje te shoppen. Een deel van mijn buit kon je al lezen in mijn shoplog (JBC en ZARA was van een ander moment – oeps).


Het is volgens mij één van de best georganiseerde events waar ik al heen ging. Het eten was fantastisch en ja ik proefde zowat alles. ^^ Er was een make-up bar waar je je kon laten opmaken, keuze uit drie verschillende looks. Ik ging voor een soft smokey look door MUA Peggy Timmermans. Daarna liet ik nog mijn haar doen met de nieuwe krultang van Remington (Keratin Protect). Deze krultang staat nu bovenaan mijn wishlist. Van zodra ik die kan bestellen bij Bol of  Coolblue ga ik dat doen. De krullen bleven erg lang zitten. Topper!


Ondanks de 3u in de auto van Gent naar Antwerpen, echt waar. Was het dus zeker de moeite!

JA, NOG ÉÉN!

De collectie Polly Pockets breidt uit. Ik scoorde een tijdje terug in een veiling dit ballerina doosje en deze kwam deze week vanuit Frankrijk toe. Een pareltje in onze collectie, al zeg ik het zelf.

2DE x TURNEN

Enora ging afgelopen zaterdag voor de 2de maal gaan turnen en dit keer ging het veel vlotter om ze af te zetten. Schoenen, kousen en trui uit en ze ging al meteen op de mat gaan zitten bij een ander meisje. Ze zwaaide nog even en we mochten beschikken. Super fijn om te zien hoe enthousiast ze is om te gaan turnen. Enig “nadeel” is dat ze suuuper energiek is achteraf. Naar de winkel gaan erna was misschien niet ons beste gedacht.

VERJAARDAGSFEESTJE

Zondag was het verjaardagsfeestje van Angelo, mijn metekind. We aten gezellig taart (jawel, nog meer eten) en Enora heeft zich super geamuseerd met haar neef.

(ONLINE) SHOPPING

Afgelopen week kwam mijn levering van Zara toe. Twee jurkjes en een sweater voor Enora. Je kon deze al zien in mijn shoplog. De items van JBC kocht ik samen met Enora in de winkel zelf. Naar een kledingzaak gaan met een kleuter is toch altijd een avontuur … ahum.


Zo, dat was mijn week. Hoe was die van jou? Leuke dingen gedaan?

little family of 3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linde
  18 september 2017 at 12:23

  Och, ik had die polly pocket als klein meisje ook :-). Echt een hele leuke vond ik!

 • Reply
  Mamavantweeblog
  18 september 2017 at 16:29

  ??

 • Reply
  Nicole Orriëns
  19 september 2017 at 10:14

  Wat een superleuk jurkje heeft ze aan zeg! Staat haar geweldig.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: