Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #14

my week in snapshots

Klik verder om te lezen wat we deze week allemaal deden.

TWINNING IS WINNING


Twinnen met de dochter blijft super leuk en al zeker met onze toffe Topwijf truien. ^^ Helaas veel bewolking en regen dus een aangename sweater is wel aangewezen. Doen jullie dat ook, twinnen met de kinders?

POPPENHUIS VERHUISD


Woensdag is bij ons opruimdag. In de namiddag ben ik thuis van het werk dus terwijl Enora in de namiddag speelt ruim ik op. Ik besloot dan ook maar om het poppenhuis dat toch redelijk wat plaats in nam van ons tv-meubel naar boven te verhuizen. Ik gaf het nu een plekje op haar slaapkamer.

SHOPPING QUEEN


De woensdag besloot ik dan ook nog een paar winkeltjes te doen. Ik wou voornamelijk bij Brantano voor wat jurkjes van Liv+Lou, helaas was alles in haar maat al weg want blijkbaar was het daar allemaal aan -50%. Dus helaas geen Liv+Lou jurkjes voor ons. Ik vond wel nog twee leuke stuks van Superstar voor Enora en een leuke mantel van Esprit voor mezelf. Nadien ging ik ook nog langs bij Wibra. Daar zocht ik voornamelijk achter gilets. Uiteindelijk heb ik verschillende stuks mee, maar geen gilets. Dus ik ga nog eens langs moeten gaan bij Zeeman en JBC. ^^ Oh en een pakje van Zara komt er ook nog aan.

NEW BOOTS


Het is al een paar dagen slecht weer, de herfst en winter zijn in aantocht en de kniekousen zijn hier al meermaals gedragen. Het was dus wel eens tijd om ook laarsjes te gaan kopen voor alle leuke exemplaren alweer uitverkocht zijn. Dat er een opendeurdag was bij een lokaal winkeltje en je dan -10% korting krijgt speelde ook wel mee. We hadden ook nog een geschenkbon die we konden verzilveren dus het was helemaal leuk om nieuwe schoenen te gaan kopen!

CIRCUS

We gingen zaterdagavond ook nog naar het circus. Thierry zijn broer had nog twee kaarten over en dus vroegen ze ons mee. Nog eentje kopen voor Enora en we konden voor 13 euro met ons drie naar het circus. Het toeval wil dat Enora al een aantal dagen op rij het boekje van Circus Zappata wilt lezen als ze gaat slapen. ^^ Het was heel plezant. Enora heeft met grote ogen gekeken en danste ook mee met de muziek. Heerlijk om te zien.

EERSTE TURNLES

Zaterdagvoormiddag had Enora haar eerste turnles. Jammer genoeg konden we niet zien hoe ze het deed aangezien we niet in de turnzaal mogen blijven en er geen raam is met uitzicht ernaartoe. We moesten ons dus een uurtje bezighouden en wachten tot we haar terug konden meenemen. Ze kwam in elk geval dolenthousiast naar buiten. Benieuwd naar komende zaterdag. ^^

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Vertel het in de reacties!

little family of 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: