Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #11 | VAKANTIE

Klik verder om te lezen wat ik tijdens mijn vakantie deed.

GENTSE FEESTEN

Tijdens onze vakantie was het ook Gentse Feesten. Tien dagen lang feest en plezier in Gent. Voor jong en oud. We zijn geloof ik zo’n drietal keer naar daar gegaan. Enora vind voornamelijk de muziekartiesten geweldig en van dat heb je er heel wat tijdens de Gentse Feesten.

POPPENHUIS

We werkten in het begin van ons verlof het poppenhuis af. Eindelijk klaar! Het heeft heel wat tijd in beslag genomen. We konden wel veel zelf maken met de 3D printer, maar je moet uiteraard tijd stoppen in het tekenen en het printen zelf neemt ook wat tijd in beslag. Maar het resultaat mag er wel zijn denk ik. ^^ Zag je het artikel niet, klik hier.

R.I.P. STOFZUIGER

Onze stofzuiger stierf op mijn laatste werkdag voor het verlof. Thierry was al met verlof die dag en wou stofzuigen, tot hij plots de geest gaf. Tijd voor een nieuwe stofzuiger dus! Na veel positieve reviews kozen we voor de Miele Cat&Dog (zonder zak). Kost wat maar hij is zoooo goed!

K3 – DEINSE FEESTEN

Op 21 juli kwam K3 in Deinze optreden. Gezien het om een gratis optreden ging, konden we het niet laten om ook te gaan. Het was ter gelegenheid van de Deinse Feesten dus er was ook een kermis aanwezig. Altijd plezant.

TLC PANNEKOEKENPLANT

Mijn pannekoekenplantjes groeiden maar niet dus vroeg ik raad in een Pilea groepje op Facebook. Dankzij hun tips en de extra liefde die ze krijgen groeien mijn plantjes goed en krijgen ze babytjes.<3

3D WORLD EXPO OOSTENDE

We gingen ook naar de 3D World Expo in Oostende. Heel erg leuk om te doen. Op het gemak, er was niet mega veel volk dus je moest je niet opjagen en ook niet lang wachten. Heel grappig om de foto’s te maken en hier en daar bij te passen zodat het “klopt”. Ideaal om te doen als het slecht weer is.

PLOPSALAND DE PANNE

Dit jaar gingen we nog eens naar Plopsaland De Panne. We gingen vorig jaar al eens maar toen was Enora net wat te klein (in formaat) om op alles te mogen. Nu is ze net 1 meter gepasseerd en mocht ze op heel wat meer attracties. Ze heeft het ontzettend van genoten. Het weer was net goed, niet te warm en niet te koud. De drukte viel ook erg goed mee, we hebben nergens echt mega lang moeten wachten eer het aan ons was en soms moesten we zelfs niet wachten voor een attractie.

SPEELHUISJE

Tijdens de massaverkoop bij FUN kochten we een houten speelhuis met glijbaan. Deze kwam nu ook toe en staat intussen ook al opgesteld in onze tuin. Nu zijn we hem nog een leuker kleurtje aan het geven.

FOOTLOOSE

Via vakantieveilingen.be kocht ik goedkopere tickets voor de musical Footloose in Oostende. Ik ben een ontzettende fan van Footloose en ik wou echt deze musical niet missen. Toen ik er dus in slaagde om voor 50 euro twee tickets te strikken was ik erg tevreden! Het was ook echt geweldig goed, meerdere kippenvel momenten.

WEIGHTWATCHERS FOODBOX

We zijn momenteel de WeightWatchers foodbox aan het testen. Wie van jullie heeft hierop een abonnement? Hoe bevalt het?

ROMMELMARKT

Ik hou van rommelmarkten, meestal vind je er wel iets leuks en het is gewoon ook leuk om er te wandelen. Op de rommelmarkt vonden we voor de dochter de drie knuffeltjes van K3 + metalen koffertje van K3, 2 Polly Pocket huisjes en een Trendmasters kasteeltje (à la Polly Pocket) en ook nog twee leuke Barbie poppen. Eentje van K3 en een ander die ik een mooi gezichtje vond hebben. Dit allemaal voor 25 euro!


En bovenal genoten we van ons verlof, die alweer veel te kort was. Sinds vandaag terug aan het werk en ik moet zeggen, het prikt toch wel. Ik stem voor meer verlofdagen! ^^

Gingen jij al op verlof of ben je dat nu? Wat gaan jullie allemaal doen?

rodial

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: