Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #1

my week in snapshots

Vanaf nu ga ik jullie elke maandag mijn week in snapshots tonen. Een tijdje terug had ik hier het rubriekje “Happy Moments”, maar het lijkt me leuker om dit te veranderen naar iets met foto’s. Zelf kijk ik ook altijd graag naar foto’s, vandaar mijn obsessie met Instagram. 😉


Dit dametje zit momenteel op 8 eieren, het waren er 10, maar jammer genoeg zijn er twee embryo’s afgestorven. Maar binnen een tweetal weken hebben we een aantal kuikentjes!


Pasen leverde ons hopen chocolade op! Hopen! Echt, ik denk dat we het komende jaar geen chocolade meer moeten kopen. Haha!


Kleine meisjes worden groot en dus vond ik het wel tijd om afscheid te nemen van de tuut. Sinds een jaar mocht ze die enkel ‘s nachts gebruiken en overdag enkel als ze ziek was of echt moe. Het was best spannend, hoe zou ze het opnemen? Gaat het elke avond een drama worden? Maar nee! Ze begreep goed dat de Paashaas de tuutjes mee had en dat ze het nu zonder moet doen.


We kregen een aantal producten van Naïf toegestuurd om te proberen, hier komt later nog een blogpost over.


Afgelopen week kreeg ik ook een goodiebag met een aantal leuke spulletjes van Guardians of the galaxy vol. 2, waaronder deze sweater en Dancing Baby Groot. Hoe zalig is dit?! Ik kijk al uit naar de première morgenavond!


Flowers for Assistant Day ?

National shopping day! Zaterdag gingen we langs bij H&M, JBC en Wibra. Ik had voor mezelf broeken nodig, die kocht ik bij H&M en ook nog twee jurkjes voor Enora. Bij JBC kocht ik een trui en Bernadette voor mezelf en bij Wibra allerlei leuke stuks voor Enora. Onder andere de outfit hierboven op de foto.

Dit was mijn week in snapshots, hoe was jullie week?

Happy Moments

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Saar
  24 april 2017 at 12:57

  Leuke rubriek! Altijd tof om eens te piepen zo achter de schermen. Ben benieuwd naar de zijdehoentjes.

 • Reply
  Sabrina
  24 april 2017 at 16:12

  leuke foto’s! Jullie hebben goed eitjes geraapt 🙂

 • Reply
  Sylvia
  24 april 2017 at 17:45

  Jeetje mini wat een boel chocolade!!! Heel jaloers hier haha.. Wat een leuke blog heb je. Ik hèb je gelijk toegevoegd op bloglovin!

 • Reply
  Minke
  24 april 2017 at 17:47

  Heel herkenbaar van de chocolade.

 • Reply
  Sandra
  24 april 2017 at 17:58

  Little miss kan nogal poseren! So cute!!!

 • Reply
  Marjolein @flaflinko
  25 april 2017 at 08:10

  Hele leuke rubriek !

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 april 2017 at 09:38

  Wauw, wat een aparte kip is dat zeg! Wel bijzonder!

  • Reply
   Sarah
   25 april 2017 at 09:40

   Een zijdehoen! ?

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: