Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #6

my week in snapshots

Klik verder om te lezen wat ik afgelopen week heb gedaan.


Dinsdag kwamen de drie eitjes uit in de broedmachine. Helaas bleek eentje na heel wat TLC toch niet sterk genoeg te zijn en hebben we afscheid moeten nemen. Hij at nog steeds niet zelfstandig, had niks van evenwicht en zijn zicht bleek ook niet goed te zijn. De overige twee stellen het gelukkig wel goed en zijn super cute!


Enora haar strikjes kwamen toe. Ze vraagt altijd “Prinsessenkapsels” en daar horen dus wel mooie strikken bij. Deze komen van Aliexpress, kosten €1,50 per stuk en zijn echt geweldig mooi. Helemaal verliefd zijn wij op deze strikjes.


De nieuwe Zoef Zoef dieren kwamen hier toe. Deze hebben nu een vachtje ipv volledig in plastic te zijn. Heel schattig en ze passen perfect bij Enora haar hele collectie Zoef Zoef dieren en speelterreinen. ^^


Mijn nieuwe collega startte afgelopen week en er moest nog wat bureaumateriaal voor haar aangekocht worden. Aan de collega die dit bestelt grapte ze dat het roze mocht zijn en zo gezegd zo gedaan en ze bestelde voor mij hetzelfde. Ik heb nu een roze nietmachine en perforator. Heerlijk! Ook de sorteerbakken die nog moeten toekomen zullen roze zijn. ^^


Ik plaatse een Seepje give-away online. Doe je nog niet mee? Ga er nu naartoe!


Momenteel druk aan het werk met het poppenhuis. Behangen, schilderen, inrichten, … Ik ben zoooo benieuwd naar het eindresultaat. Al zal dat nog even duren door de lange werktijden van de 3D printer.


Ik probeerde deze milkshake bij InChoc in Gent aan het Gravensteen. Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!


Mijn gsm viel afgelopen weekend stuk. Groot drama want dat scherm was helemaal kapot, kon niks meer doen en zag alleen nog maar lijnen in het beeld. Te bedenken dat mijn smartphone en ik zowat een siamese tweeling zijn was dat wel even vervelend. Zeker als je bedenkt dat dit zaterdagavond gebeurde en het dan zondag was en maandag een feestdag. Gelukkig is er nu de eerste zondag van de maand ‘koopzondagen’ in Gent. <3

Zo, dit was mijn week. Hoe was die van jou? Genoten van het weer?

Happy Moments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  6 juni 2017 at 18:50

  Ik heb jou eens zo’n setje in het groen gegeven. Weet je nog? Ik heb die in het roze thuis. ?
  Binnenkort samen naar InChoc? ??

  • Reply
   Sarah
   6 juni 2017 at 18:53

   Klopt, ik heb dat setje nog steeds. ? Ff terug beginnen met mijn dieet nu, maar wil dat zeker nog eens doen.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: