Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #5

my week in snapshots

Klik verder om te lezen wat ik afgelopen week heb gedaan.

Mijn oogschaduwpalette van Colourpop kwam afgelopen week toe! Het is zoooo moooi! Helemaal verliefd, de kleuren zijn prachtig en perfect op elkaar afgestemd en ze brengen zo heerlijk aan. Een uitgebreide review volgt nog.


Het was en is nog steeds kei mooi weer dus vorige woensdag hebben we het zwembad opgeblazen in de tuin. Afkoeling (en plezier) gegarandeerd!


Ik maakte vorige week ook mijn eerste zelfgemaakte ijsje, intussen kocht ik ook het boek 50 ijslolly recepten om meer verschillende en betere ijsjes te kunnen maken! De eerste die ik uit het boek maakte, met aardbeien, was in elk geval al heel erg geslaagd! Super lekker.

CROQUE MADAME

De nieuwe #familystoriesjbc collectie ligt eindelijk in de rekken, de datum stond genoteerd in mijn agenda en toen ik hem dan IRL in de rekken zag kon ik niet anders dan een twinning set te kopen voor Enora en mij! Het enige dat jammer is, is dat er geen sweater is voor mannen? Why not JBC??


Zaterdag was het verjaardagsfeest van Thierry zijn nonkel, heel leuk feestje. We hebben ons allen goed geamuseerd! Meer van dat!


Zondag was het ook Wortegemsen feesten en dus trokken we kort na de middag richting Wortegem! Super georganiseerd voor kindjes dus noteer het voor volgend jaar al zeker in je agenda!


Zo dat was zo ongeveer mijn week. Tussen dit alles ging ik ook nog werken ;-). Hoe was jouw week?

Happy Moments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Zebrazonderstrepen
  23 mei 2017 at 05:55

  Leuk overzicht. Hier terug van vakantie dus altijd een harde dobber 🙂

 • Reply
  Sylvia
  23 mei 2017 at 07:01

  Wat een heerlijke foto’s en zo te zien hebben jullie lekker van het mooie weer genoten!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 mei 2017 at 10:25

  Wat een leuk groen zwembadje hebben jullie! Weer eens wat anders dan altijd maar dat blauw.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: