Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #2

my week in snapshots

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan.

De eerste helft van de week was ik ziek en spendeerde ik maandag en dinsdag thuis in de zetel. 🙁 Sinds zondag had ik plots een laag energiepeil, misselijk en verdomd veel hoofdpijn en buikpijn. Het verdict op maandag was een maagvirus. Dinsdag kreeg ik daar ook nog tegenpruttelende darmen bij zodat het rijtje helemaal compleet was. Ik gok dat ik uiteindelijk een buikgriepje ofzo had opgelopen.


Dinsdagavond was de avant-première van Guardians of the galaxy vol. 2. Zoals ik al zei, was ik die dag nog ziek met een extraatje dus ik nam voldoende medicijnen om de avond door te kunnen komen zonder om de vijf tellen naar het toilet te moeten rennen. Gelukkig ging dat goed en voelde ik me ook goed genoeg om naar de film te gaan. Het zou echt wel balen zijn als ik niet had kunnen gaan! De film was zooo goed! En het was onze eerste Imax ervaring! Top!

img_6280

Woensdag waren dan de persdagen. Voor deze dag had ik al verlof aangevraagd en hoopte ik maar dat ik me goed ging voelen om te kunnen gaan. Gelukkig was dat ook zo. Woensdag was eigenlijk mijn beste dag vorige week (het weekend niet meegerekend). De persdagen waren erg leuk maar dat kon je al lezen in mijn artikel over de persdagen (klik).


Donderdag en vrijdag ging ik terug werken, ondanks dat ik me opnieuw miserabel voelde. Alle kwalen waren terug in vol ornaat. Die avonden lag ik dus terug zielig te wezen in de zetel.


Zaterdag heb ik een fototoestel gekocht omdat ik niet meer zo heel tevreden was van mijn spiegelreflex. Ik koos voor een systeemcamera van Panasonic (Lumix) en wat een pareltje. Ik ben er helemaal blij mee.

snapshots

We gingen dan ook nog even naar de speeltuin, kon ik meteen al even mijn nieuw fototoestel uittesten. ^^

snapshots

Zondag gingen we samen met familie naar het Harry Malter familiepark. Aangezien we er allen een abonnement hebben gaan we zo vaak we kunnen. Helaas hebben we de 20° die ze beloofden niet gevoeld.

Dit was mijn week, hoe was die van jullie?

Happy Moments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marjolein@flaflinko
  1 mei 2017 at 16:44

  Ik hoop dat je ondanks de ‘valse start’ toch nog een leuke week had. 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  2 mei 2017 at 10:06

  Vervelend dat je ziek werd. Ik had gisteren ook zo’n hoofdpijn. Misschien doet er toch een virus de ronde.

 • Reply
  Ineke
  3 mei 2017 at 12:03

  Wat een mooi fototoestel! Harry Malter park, zoooolang geleden :D. Echte nostalgie voor mij, alleen nu wat ver rijden.

 • Reply
  Saar
  4 mei 2017 at 08:05

  Gelukkig weer helemaal beter nu! Ik kijk al uit naar je foto’s met die mooie camera.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: