Mama Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #12

Klik verder om te lezen wat ik deze week deed …

14 jaar


Vriendlief en ik zijn sinds 10 augustus 14 jaar bij elkaar. Ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij gaat. We deden niks echt speciaal, we hebben wel uitgegeten. ^^

Polly Pocket

De afgelopen week was (en nog steeds) ik erg op zoek naar Polly Pockets (bluebird). Op de rommelmarkt afgelopen zondag had ik er 3 gevonden voor een fijne prijs en intussen kocht ik er nog een aantal tweedehands online. Zo heb ik al best fijne koopjes kunnen doen!

Rommelmarkt Patershol Gent

Zaterdag gingen we ook even naar de rommelmarkt in Gent, door de straatjes van het Patershol. Je weet maar nooit of ik daar nog wat Polly Pocket of ander prul kon vinden dat ons interesseerde. Helaas was dat niet het geval, al was het ook niet makkelijk stappen door die kleine straatjes met al dat volk. Ik denk niet dat we die rommelmarkt nog eens zullen herhalen.

Eerste werkweek na de vakantie

Het was ook mijn eerste werkweek na de vakantie. Terug een beetje aanpassen aan het werkritme en heel wat inhaalwerk. Vooral qua facturatie. Ook positief is dat mijn vast contract stilletjesaan in orde komt!

Game of Thrones

Aan diegene die ook naar Game of Thrones kijken, hoe crazy was aflevering 4 van seizoen 7??!! Super zalig en tjah, enorme fan van Daenerys. Als je nog niet gekeken hebt naar Game of Thrones, DOEN!

Verjaardagsfeest


Zaterdag waren we uitgenodigd voor een dubbel verjaardagsfeest. We gingen die avond dan ook met zijn allen bowlen. Helaas, niet gewonnen, maar het was plezant. ^^

Hoe was jouw week?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kool Family
  15 augustus 2017 at 20:47

  Gefeliciteerd met jullie 14 jaar samen!

 • Reply
  Linde
  17 augustus 2017 at 14:47

  Och die ster van Polly Pocket had ik vroeger ook. Nostalgie 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: