Events Lifestyle Personal

MY WEEK IN SNAPSHOTS #10 + EVENT

Klik verder om te lezen wat ik deze week deed.

MAANDAG

De eerste week van de vakantie, wij moeten beide nog werken dus gelukkig kon Enora afgelopen week terecht bij de opvang waar ze voor dat ze met school begon ook ging. Ze vindt het daar altijd heel fijn en dus is dat een ideale oplossing. Ze eet er ook altijd heel goed, dus een dikke 10 voor de kookkunsten daar. ^^

Het was die avond ook avondmarkt in Melle dus besloten we na het werk nog even langs te gaan en zo konden we ook nog even naar de Kermis. Op de draaimolen en eendjes vissen, dat is altijd leuk. ^^

VRIJDAG

Vrijdag had ik verlof, de opvang waar Enora deze week zat is in verlof sinds vrijdag. Dat was helemaal niet erg aangezien mijn Urban Decay Naked Heat oogschaduw palette die dag toe ging komen. Had ik ook meteen de tijd om de foto’s te nemen voor ik ermee aan de slag ging.


Tijdens de persdagen liet ik een analyse doen en kreeg ik een crème van Environ voor mijn gelaat. Hier ben ik sinds vrijdag mee gestart.


Ik maakte ook mijn iPhone eens leeg. Op 1,5 jaar tijd verzamelde ik heel wat foto’s en mijn gsm kon het niet meer aan en claimde dat hij vol zat. Met mijn vorige 16gb iPhone had ik dit regelmatig, nu met mijn 64gb is het de eerste keer. Het is nu wel altijd aanpassen dat ik niet meer alle foto’s heb staan.

iphone 6s plus

ZATERDAG

Zaterdag waren we uitgenodigd voor een verjaardagsfeest. Het was erg mooi weer, dus ideaal, we hebben een hele tijd buiten kunnen doorbrengen en er was een speeltuin aanwezig. Perfect voor de kindjes die mee waren.

ZONDAG

Gisteren brachten Charlene en ik een hele dag door in Amsterdam (en in de auto ^^). Het Bjorn blogger event vond er namelijk plaats en het was super fijn! Goed georganiseerd, de kindjes mochten mee en er was voor van alles voor hen voorzien. Ze hebben zich volgens mij geen seconde verveeld. De mama’s konden ervaren hoe onze kindjes genoten van Wobbel yoga en we mochten ook al spieken naar de aankomende wintercollectie en zomercollectie 2018 van Albababy, Villervalla, Lily-Balou, Maxomorra en nog zoveel meer. Ik kan je zeggen, prachtige stuks! We mogen deze nog niet delen, maar van zodra het kan plaats ik mijn favorieten hier op de blog. Ook de lunch was erg lekker, de pastasalade met tomaatjes was mijn favoriet. ^^


Na het event stopten we ook nog even bij Etos, dus daar komt ook nog een shoplogje van online. Etos, het wordt misschien tijd voor wat filialen in België?

 

Laat weten in de reacties hoe je week was! Is jouw smartphone ook snel vol? Hebben jullie thuis een wobbelboard?

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  10 juli 2017 at 19:26

  Leuk overzichtje! ?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 juli 2017 at 09:43

  Ik moet mijn iPhone ook eens opschonen! Goed dat je dit noemt. Die van mij is ook veels te vol.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: