Mama Personal

MY RADBAG FAVOURITES | SUMMER

De zomer loopt op zijn einde, maar er zijn nog heel wat mooie zomerdagen in zicht. En deze kan je nog leuker maken met onderstaande gadgets van Radbag! Loungen aan het zwembad of strand, een leuke barbecue met vrienden of familie, … Er is voor iedereen wel iets te vinden op Radbag. 😉 Persoonlijk heeft Radbag heel wat gadgets die mijn interesse opwekken, dat maakt het dan ook zo moeilijk om een top vijf op te bouwen. Maar ik heb mijn keuze toch kunnen maken. Hopelijk vind je ze ook leuk!

ZWEMMENDE EENHOORN

radbag

Als eerste opblaasbare eenhoorn. Deze vind ik echt ontzettend geweldig. Jammer genoeg hebben we geen eigen zwembad/zwemvijver en is de eenhoorn veeeeeeel te groot voor ons opblaasbaar zwembadje. Maar hij blijft echt mijn favoriet. Je koopt hem bij Radbag aan €39,95.

DONUT BADHANDDOEK

radbag

Deze was een moeilijke. Ik twijfel tussen de donut en de cupcake. Maar de donut is voor mij persoonlijk net ietsje leuker, al twijfel ik toch nog steeds een heel klein beetje. Deze kost €29,95.

SAGUARO CACTUS GLAZENSET

radbag

Deze glazenset is zo grappig! Cactussen zijn al even populair en dit is te zien aan deze glazenset. Heel leuk om te gebruiken bij een tuinfeest/barbecue! En ze staan ook nog eens leuk als decoratie. ^^ Je kan deze vinden bij Radbag aan €49,95.

YOUR DRINKING BUDDIES

radbag

Iedereen kent wel de hulpmiddeltjes om je glas te markeren. Toen ik deze drinking buddies tegen kwam bij Radbag kon ik m’n lach niet bedwingen. Er is ook een vrouwelijke variant, deze heet ‘boezemvrienden glasmarker bosom buddies’. Beide sets kosten €12,95 per stuk.

SMART NOSTALGIA 2IN1 SLUSH & SOFT-IJSMACHINE

radbag

Omdat je in de zomer altijd moet kunnen genieten van een ijsje. En wat is nou beter dan zelfgemaakt ijs? Deze 2-in-1 machine koop je voor €99,95 bij Radbag.

Ben jij nog op zoek naar leuke items om de zomer goed te eindigen, of misschien was je wel op zoek naar leuke cadeau tips?! Hopelijk had je wat aan mijn favorieten van dit moment.

signature

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 augustus 2017 at 09:55

  Ik vind Radbag altijd weer een leuke winkel. Ze hebben er echt de gekste dingen, die tegelijkertijd toch ook echt wel handig zijn!

 • Reply
  Ester
  31 augustus 2017 at 12:42

  die drinking markers zijn za-lig! Zelf nog nooit bij Radbag besteld, maar ‘t lijkt me een leuk assortiment 😀

 • Reply
  Nena
  31 augustus 2017 at 17:41

  Ik heb de pizza handdoek van die donut haha! Is wel een grappig ding!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: