Kids Spelen

MY LITTLE PONY THE MOVIE

Volgens mij was elke vrouw vroeger wel fan van My Little Pony, intussen bestaat het nog steeds en kunnen onze mini-me’s ook de wereld veroveren met hun pony’s. We kijken hier geregeld naar de series op Netflix en sinds eind oktober is er ook de film. Bij de première kon ik helaas niet zijn, Enora heeft turnen op zaterdag en het lukte dus niet. 

MY LITTLE PONY: DE FILM


De pony’s zijn zoals we ze kennen, super enthousiast en levendig. Ze zijn in de weer om een groots feest te starten, maar dat feest wordt verstoord door Storm King. Hij wil de magie van de pony’s zodat hij zelf sterker kan worden door alle machten en krachten te bezitten. Natuurlijk laten de pony’s dit niet zomaar gebeuren en starten ze samen een spannend avontuur tot diep in de zee om Storm King tegen te houden.

De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

WAT VONDEN WIJ VAN DE FILM?

De film zit erg leuk in mekaar, heel veel grappige stukken en het zijn nu éénmaal pony’s. Dochterlief vind die fantastisch (ja, ik zo niet stiekem meer vind die ook geweldig). Een hele film was voor dochterlief misschien net wat te lang, maar ze heeft het goed uitgehouden.

TWILIGHT SPARKLE EN SPIKE DUET

Om helemaal op te gaan in de film kwam Hasbro ook met een complete speelgoedreeks van My Little Pony The Movie. Zo bestaat deze uit Pinkie Pie de zeemeermin, een Rainbow Dash zeepaardje, verschillende Verlichtende Vriendjes en ook Twilight Sparkle & Spike Duet. Dat laatste kozen wij.


Twilight Sparkle neuriet een liedje en door Spike bij haar snoet te houden (dit moet jammer genoeg wel erg precies), zingt Spike mee met haar. Enora is wel erg blij met haar Princess Twilight Sparkle.

Misschien dat er nog wel wat leuks bij zit om cadeau te geven voor kerst of andere gelegenheden. Je kan het assortiment speelgoed die bij de film hoort hier vinden.

Zagen jullie de film in de cinéma? Binnenkort is de film beschikbaar op DVD.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: