Lifestyle

Muggen verslaan met Rowenta Mosquito Protect

Elke zomer is het van dat, muggen die ons gedurende de nacht komen lastig vallen. Tenminste, ik heb daar last van want mijn huisgenoten smaken blijkbaar niet lekker. Ik ben de eerste die nachten achter elkaar lastig gevallen wordt. De rest volgt eens ze genoeg van mij hebben gedronken.

Al jaren gebruik ik de toestellen voor in het stopcontact met een tabletje of een liquide, maar ik ben dan iemand die durft vergeten dit uit het stopcontact te halen of gewoon vergeet of ik het nu wel of niet heb gedaan. In juni had ik daarom eens iets gekocht dat werkte als zo’n verstuiver van parfum met stokjes. Hoofdpijn! Hoofdpijn zeg ik u! Ook een hele straffe geur in de slaapkamers erdoor.

ROWENTA MOSQUITO PROTECT

De zoektocht ging dus verder en toen ik dan aangeboden kreeg om de Rowenta Mosquito Protect uit te proberen zei ik geen nee. Het is wat ik zocht, iets dat in het stopcontact mag blijven en niet giftig is. Perfect!

Mosquito Protect is vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk. Het is ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Van zodra je hem in het stopcontact stopt, zie je de UV lichten hun werk doen. Deze trekken de muggen aan en door een zuigsysteem worden ze het reservoir ingezogen waarin de muggen uitdrogen. Je hoort licht de ventilator in de Mosquito Protect maar dit is niet storend.

Het reservoir waar de muggen inkomen kan je eenvoudig losmaken (draai links/draai rechts) om schoon te maken. Verder hoef je niets te doen. Je hoeft geen vullingen te kopen en het vergt geen verder onderhoud.

Aangezien je niet in de UV lampjes mag kijken, willen wij de Mosquito Protect nog ophangen. Ook zijn we dan zeker dat Enora er af blijft met haar nieuwsgierige handen.

Hoe weren jullie muggen?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nicole Orriëns
    10 augustus 2018 at 09:29

    Helpt het tegen de muggen? Het lijkt me op zich een goede oplossing!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: