Lifestyle

MONOPOLY STEMCAMPAGNE TOT 31/01/2017

Monopoly

Ik stop het niet weg, ik ben een groot Monopoly fan. Bij mama thuis hebben we een oude Franstalige versie de we regelmatig speelden en ik kan eigenlijk niet wachten tot ik zelf terug een Monopoly spel in huis heb. Here comes game night! Deze maand kan er gestemd worden op onze favoriete pionnen in het spel, dit kan nog tot 31 januari. Ik stemde alleszins meteen op mijn favorieten!

Persbericht

MONOPOLY STEMCAMPAGNE

Kan de kat zich veilig wanen op het Monopolybord, of valt ze ten prooi aan de T-Rex? Overleeft hondje Scottie de stemming, of wordt hij ingeruild voor een badeendje? Rijdt de kruiwagen iedereen eruit, of schuifelt een pinguïn hem glorieus voorbij?

De producent van het beroemdste bordspel allertijden legt het lot van alle Monopoly-pionnen in handen van de fans.

Hasbro International kondigt vandaag een internationale stemming aan die open staat voor Monopolyfans uit de hele wereld: op het spel staan de beroemde acht pionnen. Dit najaar wordt een nieuwe versie van Monopoly gelanceerd. Deze editie van het klassieke Monopolyspel zal een nieuwe set pionnen bevatten, gebaseerd op de uitkomst van de internationale stemcampagne die op 10 januari begint en waarvan de resultaten op Wereld Monopoly Dag 19 maart door Hasbro bekend worden gemaakt.

Monopoly

Dierenbescherming strijdt voor de kat

In Nederland zal De Dierenbescherming zich inzetten voor het behoud van de kat, door haar achterban op te roepen op deze aaibare pion te stemmen! “De meeste katten in Nederland worden door ons vertroeteld en verwend,” aldus Dik Nagtegaal, persvoorlichter bij De Dierenbescherming.“ Maar helaas zijn niet alle katten zo gelukkig. Die worden door hun baasjes in de steek gelaten. Een deel ervan moet daardoor een zwervend leven leiden. Het is een misverstand te denken dat die katten zich wel redden. Nu loopt ook de Monopolykat het gevaar ‘op straat’ terecht te komen. De Dierenbescherming zet zich in om dit te voorkomen: “Maak van de Monopolykat geen zwerfkat!”. Stem daarom op de kat en hou deze pion in het spel!”.

De meer dan 50 pionnen staan virtueel geëtaleerd in de villa van Mr. Monopoly. Het publiek kan elke dag 8 pionnen kiezen binnen verschillende categorieën.

Je kunt je ook inzetten voor het behoud van een klassieker: de kruiwagen, het hondje, de kat, de laars, de hoge hoed, de raceauto, het schip en de vingerhoed.

Je kan stemmen op www.votemonopoly.com.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: